Yemiyor Yemiyor Yemiyoorr

234 görüntüleme
A

Ahsen ..

30 Haziran 2026 20:14
Arkadaşlar kızım 15 aylık. 9. Aydan beri diş dönemleri dışında gayet iştahlı yiyordu. Ama 15-20 gündür aç geziyor sadece sıvı tüketmem istiyor kahvaltıda yine bir iki lokma yiyor ama öğle uykusundan sonrası zulüm yani yemiyor bugün yarım yumurta 3 kasik yogurt bi bardak süt ile aksam etti neler yapabilirim neden böyle ben anlamıyorum

M. K.

30 Haziran 2026 20:19
Aynı seylerı yazmısız foruma aynı anda yemıyor benı oglum da yedıklerı uc bes bısey var pat kesıyor 2ogun yerse yer da kus besler gıbı sadece bellı 3 vesıt makarna pılav va
A

Ahsen ..

30 Haziran 2026 20:21
Mine Köksal
Aynı seylerı yazmısız foruma aynı anda yemıyor benı oglum da yedıklerı uc bes bısey var pat kesıyor 2ogun yerse yer da kus besler gıbı sadece bellı 3 vesıt makarna pılav va
Nerde yaşıyorsunuz havalardan mı diş mi anlamıyorum ki sadece arka azıları kaldı 16 disi var ama yani yine dişse icimizden gecti bu disler
Ebru G. .

Ebru G. ..

30 Haziran 2026 20:26
Hocam katı gıdaya ilk basladiginizda da oylemiydi
A

Ahsen ..

30 Haziran 2026 20:27
Ebru Gündüz
Hocam katı gıdaya ilk basladiginizda da oylemiydi
Hayır daha iyiydi dönem dönem kendi yemek isteğiyle iştahsızlandığı oluyodu da genel olarak iyiydi
Ebru G. .

Ebru G. ..

30 Haziran 2026 20:28
Çünkü biz öyleydik
Ebru G. .

Ebru G. ..

30 Haziran 2026 20:29
Ahsen
Hayır daha iyiydi dönem dönem kendi yemek isteğiyle iştahsızlandığı oluyodu da genel olarak iyiydi
Kendisi yemesine izin verin bakalım ne yapacak
Ebru G. .

Ebru G. ..

30 Haziran 2026 20:30
Son çare onu deniyorum başımızı yemekle yıkıyoruz 
A

Ahsen ..

30 Haziran 2026 20:32
Ebru Gündüz
Kendisi yemesine izin verin bakalım ne yapacak
Yemiyor kaseyi mama sandalyesine döküyor sağa sola savuruyor
Ebru G. .

Ebru G. ..

30 Haziran 2026 21:39
Ahsen
Yemiyor kaseyi mama sandalyesine döküyor sağa sola savuruyor
Hocam bizim de ilk günden beri böyle

M. K.

1 Temmuz 2026 12:11
Ahsen
Nerde yaşıyorsunuz havalardan mı diş mi anlamıyorum ki sadece arka azıları kaldı 16 disi var ama yani yine dişse icimizden gecti bu disler
İstanbulda yaşıyoruz ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum klima var evde bizim diş o kadar yok 12 bir tane çıktı bazıları çıkıyor şu anda ama bizim sonumuz en başından beri iştahsızlık ve seçicilik zaten

M. K.

1 Temmuz 2026 12:12
Ebru Gündüz
Hocam bizim de ilk günden beri böyle
Sizin bebeğiniz kaç aylık benim de ilk günden beri böyle sevdiği hiçbir şey yok
s

sslslsl

1 Temmuz 2026 12:15
kendi yemesine izin verin. koyun onune doke saca yiyecektir, yedirmek icin ne kadar zorlarsaniz o kadar inatlasir yememek icin.
Ebru G. .

Ebru G. ..

1 Temmuz 2026 12:28
Mine Köksal
Sizin bebeğiniz kaç aylık benim de ilk günden beri böyle sevdiği hiçbir şey yok
10 ayı devirdik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir