Yemiyor Ama Çok Su İçiyor

106 görüntüleme
Y

Yağmur K. ..

18 Temmuz 2025 11:05
12 aylık Günde en az yarım litre hatta bazen bir litreye yakın su içiyo (hava burda 42 derece ev de çok sıcak) vermeyince çok ağlıyor mecbur veriyorum. Bu arada da hiç yemek yemek istemiyor. Çok su içtiği için olabilir mi? Vermesem nasıl olacak?
Ç

Çiğdem A.

18 Temmuz 2025 14:15
Büyük ihtimalle mide kapasitesini suyla dolduruyor yemekten önce vermemeye özen gösterinki yemekle doldurması gereken kısmı suyla doldurmasın eğer yinede çok ağlar içmek isterse 1-2 yudumla kandırmaya oyunla başka yöne ilgisini çekmeye çalışmanızı öneririm nekadar çok su içerse midesi okadar dolu olur ve yeme isteği olmaz
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

19 Temmuz 2025 14:51
Bu dönemde yoğurt, kefir, meyveli ev yapımı kompostolar, soğuk çorba gibi serinletici ek gıdalar hem serinletir hem de besleyici olur🤗
Y

Yağmur K. ..

20 Temmuz 2025 08:47
Çiğdem hanım dediğiniz gibi yapıyorum ama gerçekten kriz geçiriyor suyu az verince yada hiç vermeyince
Esra hanım güzel fikirler ama yüzde yüz seçici bir çocuktan bahsediyorum bu söylediklerinizin hiçbirini ağzına sürmez sadece süt ve su

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir