Yemiyor
82 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
20 Mayıs 2026 15:17
Kızım 6 ay 10 günlük. Aşırı iştahsız bu aralar. Ek gıdada alıyor ama normalde günlük 700-800 bandında mama yerdi şimdi akşam olmak üzere ve yediği 300 cc var yok. Çiş sayısı normal keyfide iyi ama çok tedirgin oluyorum. Başına gelen var mıdır? Sadece diş bu kadarına sebep olur mu?

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 15:19
Herşey etkiliyor diş büyüme atakları havanın sıcaklığı benimkide öyle şuan 9 aylık günde iki öğün zor veriyorum çok iştahsızlaştı bu ara
G
Gözde Ö. K.
20 Mayıs 2026 16:25
Herşey etkiliyor diş büyüme atakları havanın sıcaklığı benimkide öyle şuan 9 aylık günde iki öğün zor veriyorum çok iştahsızlaştı bu ara

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 16:28
Ben artık alıştım büyük oğlum da aynı aşırı iştahsız kullanmadığım şey kalmadı yemiyor herşeyi büyüdükçe huyu değişti yediği şeyleri yemez oldu porsiyonlari az doktora götürdum doktor herşeyi iyi diyor artık kafama takmıyorum 5 yaşında büyük olan küçük olan ona göre gene iyi ne versem yer sadece porsiyon az ama kilosu felan iyi zaten 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü veya formül mama hala o yüzden çok takmıyorum artık
G
Gözde Ö. K.
20 Mayıs 2026 16:31
Ben artık alıştım büyük oğlum da aynı aşırı iştahsız kullanmadığım şey kalmadı yemiyor herşeyi büyüdükçe huyu değişti yediği şeyleri yemez oldu porsiyonlari az doktora götürdum doktor herşeyi iyi diyor artık kafama takmıyorum 5 yaşında büyük olan küçük olan ona göre gene iyi ne versem yer sadece porsiyon az ama kilosu felan iyi zaten 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü veya formül mama hala o yüzden çok takmıyorum artık

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 16:36
Benim tek bebiş. Önümde hiç örnekte olmadı. Ailede ilk bebiş benim oldu. Sürekli bakmaktan, sormaktan, araştırmaktan artık bir hal oldum. Tecrübe olmayınca 🥺 Ek gıdada yeni sayılırız o çok sıkıntı değil ama mamayıda çok azaltınca sürekli açmış, her şeyi eksik kalıyormuş gibi hissediyorum.
Yükleniyor...