Yemiyor
178 görüntüleme
A
Aynur K.
22 Mart 2026 19:38
6. Aydayız asla yaptıklarımı yemiyor bizim yediklerimizden veriyorum onlardan yiyor ama tuz baharat oluyor tuzsuz baharatsız verdigim zamanda yemiyor bizimkilerden ne yapmalıyım

Emel C.
22 Mart 2026 21:16
Daha çok erken bence sizin yemeklerinizden yemesi için yani tadimlari tamamlamış olsanız bile domates salça patlıcan gibi asit oranı yüksek besinlerin alerji ihtimali oluyor en iyi ihtimalle pisik yapıyor bizde öyle olmuştu ben tadimlari bitirdikten bir süre daha bekledim ve kendi yemeklerimizi az yağlı ve salçalı yaptım baharatsız tuzsuz olarak verdim suan 11 aylık dediğiniz gibi bizim yemeklerimizden yemek istiyor ama doktorumuz daha erken olduğunu söylediği için vermiyorum bide suan bebeğiniz daha çok küçük sadece tadına bakması bile normal acele etmeyin bence yesede doymayacak zaten

Ayşe V. ..
23 Mart 2026 14:03
Siz de tatlandirabilirsiniz mesela haşlanmış sebze veriyorsanız yoğurt ya da labne ile birleştirebilirsiniz karadut özü kullanabilirsiniz meyveleri yoğurtla verebilirsiniz
A
Aynur K.
23 Mart 2026 14:32
Siz de tatlandirabilirsiniz mesela haşlanmış sebze veriyorsanız yoğurt ya da labne ile birleştirebilirsiniz karadut özü kullanabilirsiniz meyveleri yoğurtla verebilirsiniz

Ayşe V. ..
23 Mart 2026 16:27
Ben de yediklerimizden veriyorum ama benimki 10 aylık oldu büyük ihtimalle diğerinin tadını aldığı için kendininkini yemiyor ben ilk başta hep nötr tatlar verdim 8 . Aydan sonra benim yemeklerimden yedi farklı tarifler deneyin Instagram'da değişik şeyler yapiyolar ben hiç yapmadım ama bir onlara göz atın isterseniz
Z
Zeynep A.
25 Mart 2026 15:03
Oğlum 9 aylık anne sütü alıyor ek gıda yı asla istemiyor zorla yiyor ne yapmalıyım
R
Rabia S.
Premium Üye
26 Mart 2026 14:26
Bnm de bebeğim sadece anne sütü istiyor kesinlikle ek gıda tatmak dahi istemiyor ne yapmalıyız
Yükleniyor...