Yemiyor 😥
87 görüntüleme

Kübra A. ..
18 Ağustos 2025 09:45
Bebeğim 14 aylık ama öğünü falan yok sadece devam sütü içiyor arada ağzına bir iki lokma bir şeyler koyuyor simit, bisküvi, havuç, pankek tabi bunları çok az yiyor ne yapacağım bilemiyorum devam sütü ile nereye kadar gidecek benim gibi olan arkadaşlar var mı ya da benim gibi olup düzelen😩
S
Seyhan ..
18 Ağustos 2025 11:52
Aynı durumu bende yaşıyorum artık cıkdırmak üzereyim gün boyu aç geziyor yemiyor ama

Kübra A. ..
18 Ağustos 2025 11:54
Devam sütü veriyor musunuz peki ben onu vermesem aç gezer benimki de
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:55
Devam sütü mü hala mı bence yanlış anlamayın hatayı orda yapıyorsunuz bizim doktor 12 ayda kesti çünkü yemiyordu benim içime sinmedi dedim süt içmez se hepten açkalır güçsüz düşer neyse dedim doktoru dinlim sonuçta daha iyi bilir bir ay sürdü gene bir ay sonra yemeye başladı gece bile vermiyorum yemekten alıyor gıdayı yoğurt peynir vs yetiyor
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:56
Sabırlı olun bence devam sütünü vermeyin çünkü yetiyor yemek ihtiyacı kalmıyor sabırlı olursanız alışıyor yemeğe

Kübra A. ..
18 Ağustos 2025 11:56
İşte benimki yoğurt peynir falan kesinlikle yemiyor Yumurta falanda yemiyor bir yerse pankekte yiyor bunları gerçekten aç kalır yani devam sütü vermezsem
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:58
Ben bu devam sütü olayında gerçekten çok eminim sütten alıyor ihtiyacını yemeğe yönelmiyor iyi doktlar iyiki varlar bıraktıktan bir ay sonra yemek yemeye başladı
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 12:00
Bende aynı durumdaydım yoğurt peynir hele yumurta hiç yemezdi sütü kestikten bir ay sonra şaşırdım çünkü aç istiyor verecekseniz de normal süt verin mis gibi inek vs keçi hangisi uygunsa
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 12:04
Ay sizin yorumunuz okuyunca annem aklıma geldi kolayınıza geliyor devam sütleri daya gitsin diyordu 😂🫣sözüm meclisten dışarı lütfen sabırlı olun yemeğe alıştır çocuğu derdi

Kübra A. ..
18 Ağustos 2025 12:08
Yok niye yanlış anlayayım dertleşiyoruz burada çözüm arıyoruz😅mama kolayıma gitmiyor ki çünkü bir sürü şey deniyorum yesin diye ama yemiyor işte 😇
T
Tuğba A.
18 Ağustos 2025 12:13
Benim bebeğim de yumuşak mama tarzı şeyleri aZ yiyor ama katı gıda ları agzında ezip geri tükürüyo çıkarıyo hep başına gelen var mı
S
Sibel A.
18 Ağustos 2025 13:14
Benim bebeğim de 10 aylık yediği tek şey tarhana çorbası onun dışında anne sütü alıyor ne denediysem reddedip geri atıyor