Yemiyor

96 görüntüleme
B

Beyza H. C.

18 Haziran 2025 01:08
Hocam doğum kilosu 2990gr 2600 e düştü 4 aylık 5800 gr anne sütünü biberonla alıyor aslında memede emiyor ama 5-10 dk doktoru en az 30 dk emmesi gerekiyor dediği için sağıp veriyorum ama ne yaparsam yapayım azıcık içiyor daha sonrası diliyle itiyor mesela 120 cc içen bebek 50-60 lara düştü genel hali iyi idrar tahlilide temiz çıktı anlamıyorum sorun nerde
D

Dilek K.

18 Haziran 2025 04:46
30 dk mi neeyyyy öyle bi dünya yok canım barışı 10 dk barışı 15 dk emer ama 30 dk emicek yoksa takviye ver gibi bir genelleme olması imkansız sıkma canını. Cc düşmesinin sebebi bebişin çenesi kuvvetlendiği için daha bol emiyordur o sebeple daha az içiyordur biberon. Bence biberonu acil bırak yoksa er ya da geç biberonu tercih ediyor bebekler memeden olma sonra
Z

Zeynep E. O. ..

18 Haziran 2025 04:59
Benim kızım da 2920 doğup 2600 düştü. Şu an 5 aylık. İlk ay için çeneleri güçsüz olduğu için yarım saat emebilir ama artık 4 aylik. Kendine yetecek kadar çekiyordur. Peşinden biberon vermeye gerek yok. 4 ay civarında geçici meme reddi ve uyku gerilemesi beslenmede biraz zorluk çıkarıyor ama geçici bir durum. Biberonu kullanmamanı tavsiye ederim yoksa memeyi bırakır. 🥰 bebişlerimiz sağlıkla büyüsün
B

Beyza H. C.

18 Haziran 2025 07:46
Evet emiyor memeyi hatta artık biberon istemiyor meme istiyor doyuyor mudur diye tereddüt ediyordum ama o zaman memeden devam edeyim çok teşekkür ederim arkadaşlar ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir