Yemiyor 6 Aylık

156 görüntüleme
G

Gül K. ..

5 Mayıs 2026 13:59
5. Ayda başladık tadımlari bitti karışımlar veriyordum 1 hafta kabız oldu kestim düzeldi tekrar verdim kabul etti ama çok kustu yine kestim 2 3 gün şimdi de 1 tane dişi çıktı ikinciyi çıkarıyor ağzına bişey yaklaştırınca kitliyor dudaklarını açmıyor kabul etmiyor nasıl bir yol izlemeliyim 6 buçuk aylık şuan
E

Eliff

5 Mayıs 2026 14:01
Ek gıdayı kesmeyin miktarını azaltın. Dış çıkarma döneminde işhansız oluyorlar normal geçici bir süreç
H

Hamide K.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 14:10
Bende yeni üyeyim soru yerini bulamadım ama sorunum aynı 7 aylık tadımlar bitti ama tek öğün bile yediremiyorum sadece anne sütü istiyor diş felanda yok gözükürde
G

Gül K. ..

5 Mayıs 2026 14:13
Hamide Kaya
Bende yeni üyeyim soru yerini bulamadım ama sorunum aynı 7 aylık tadımlar bitti ama tek öğün bile yediremiyorum sadece anne sütü istiyor diş felanda yok gözükürde
Topluluk bölümüne girip istediğiniz konunun yanındaki katıla basıp soru oluşturabiliyorsnz
G

Gül K. ..

5 Mayıs 2026 14:14
Eliff
Ek gıdayı kesmeyin miktarını azaltın. Dış çıkarma döneminde işhansız oluyorlar normal geçici bir süreç
Çok kabızdi mecbur kaldım lavmanla düzeldi ancak şimdi de yemiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir