Yemiyo Asla Yemiyo
225 görüntüleme
M
Melda A. K.
31 Ağustos 2026 20:34
10aylıj olduk hala hiçbir şey yediremiyorum her yolu denedim bütün testleri yaptırdım ama asla bir şey yemiyo özellikle taneli bir şey verdiğimde direkt öksürüyo öğürüyo kendini kusturuyo napıcam arkadaşlar çok tükendim gerçekten
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:41
Merhaba bence tükenmek için çok erken kendinizi çok kasıyorsunuz benim bebeğim 14 aylık daha anca bir öğün tam yapıyor. Ki o aylar biraz daha tadım doyum arası ayları bence biraz rahat olmalısınız
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:42
Bu arada benim bebeğim de normal değil ama benimki de yemeyen bir bebekti ancak o aylar gerçekten doyması lazım denilen aylar değil
M
Melda A. K.
31 Ağustos 2026 20:42
Merhaba bence tükenmek için çok erken kendinizi çok kasıyorsunuz benim bebeğim 14 aylık daha anca bir öğün tam yapıyor. Ki o aylar biraz daha tadım doyum arası ayları bence biraz rahat olmalısınız
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:45
Ya sosyal medya da çevrede gördüğüm bebekler üç ana öğün yapıyo benim kızım tek öğün bile yapmıyo üzülüyorum
M
Melda A. K.
31 Ağustos 2026 20:45
Sosyal medyayaya bakarsanız 10 aylık bebekler yürüyüp 5 kelime söylüyor 10 aylık bebeklerin ana besini hala mama anne sütüdür yiyebildiği kadar ek gıda yeterlidir. Tabi ki yavaş yavaş artması lazım ama 10 ayda da çok bir öğün beklememek lazım
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:47
Ya sosyal medya da çevrede gördüğüm bebekler üç ana öğün yapıyo benim kızım tek öğün bile yapmıyo üzülüyorum
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:49
Teşekkür ederim içimi rahatlattın uyurken vicdan azabı çekiyodum gerçekten yemediği için
M
Melda A. K.
31 Ağustos 2026 20:51
bazı bebekler ek gıdayı çok sevip erkenden katı gıdaya geçiyorlar ancak dediğim gibi bu bebeğin isteği ile alakalı siz de biliyorsunuz ki yemeyen bebeğe tek kaşık bir şey veremezsiniz. Belki öğünleri düzenleyebilirsiniz ilk katı gıda şeklinde ama eminim yapmıssınızdır ama yememiştir.
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:52
Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama maalesef hiçbir şekilde yemiyo sevdiği bir şeyde yok sadece onu yapmaya razıyım
M
Melda A. K.
31 Ağustos 2026 20:53
Bizim demir değerlerimiz düşüktü etkili bir takviyeden sonra biraz daha ek gıdayla arası iyileşti siz gerçi baktırmışsınız. Anne sütü alıyorsa bence burada da bi düşkünlük olutor
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:56
Mama ile besleniyo malesef reflüsü vardı bebekken acaba onla mı ilgili bilmiyorum
A
Amine A.
31 Ağustos 2026 22:05
Benim görümcemin ki de böyleydi büyüdü emiyordj ama o sizde emziriyo veya mama veriyorsanız endişe etmeyin geçiyor
Yükleniyor...