Yemek Yerken Yüzünü Gözünü Ovalama
99 görüntüleme

Mihriban Y. ..
10 Şubat 2026 18:42
İyi akşamlar, bebeğim 9 aylık erkek bebek çoğu zaman blw yöntemiyle besleniyor ve yemek yemeyi de seviyor fakat yemeğe başladıktan hemen sonra yüzünü ovalamaya başlıyor ve gözlerine kadar yemek yapıyor kendisi de rahatsız bu durumda çünkü yüzünü yıkayıp tekrar yemeğe oturttugumda yemeğe devam ediyor. Aynı durumu yaşayan veya sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
M
MK ..
10 Şubat 2026 18:51
Aynı durumu bizde yaşıyoruz benimde bebeğim 9 aylık ek gıda ile arası yok ağzı hariç her yerine giriyor yemek yeter ki yesin diye blw yaptırıyorum gözüne yüzüne her yerine bulaşıyor
B
Burcu E.
10 Şubat 2026 19:08
Normali bu arkadaşlar bizimki de öyle, eline aldığı nesneyi sadece ağzına götürmeyi henüz geliştiremediğinden yüzüne kulağına saçına burun deliğine kadar sürüyor, zamanınız ve sabrınız varsa vazgeçmeyin mükafatı bir yaştan sonra nom nom yiyen bir bebe olacak inşallah. Hemen hemen her öğle yemeği sonrası üst baş komple değişip arada duş bile aldırıyoruz. 😂
M
MK ..
10 Şubat 2026 20:08
İnşallah bir yaştan sonra mükafatını görürüz her yemek arkası üst değiştirme ve akşam yemeğinden sonra hergün duş önlükte durdurmuyor. Çok sabır gerek ben şahsen sinirlerim alınmış gibi hissediyorım hiç kızmıyorum😂

Mihriban Y. ..
10 Şubat 2026 22:18
@MK @Burcu Erdilmen cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim endişem kirlenmesinden yana değil sadece acaba başka bir sebebi olabilir mi diye çünkü el ağız koordinasyonu iyi yemekleri iki parmağına alıp ağzına rahatlıkla koyabiliyor. İnşallah dediğiniz gibidir başka bir sebebi yoktur.
B
Burcu E.
10 Şubat 2026 22:28
Yok yok emin olun ben de manyak oldum o konudan bir dönem ❤️🤭
P
Pınar
12 Şubat 2026 00:26
Bunun cevabını bende çok merak ediyorum benimde bebeğim yemek yerken sanki bişey rahatsız ediyormuş gibi gözlerini burnunu vs ovalıyor iki eliyle birden alerjik bişey mi diye düşündüm ama henüz doktoruna danışmadık