Yemek Yerken Boğaza Kaçma

98 görüntüleme
E

Emel A. S.

18 Nisan 2026 00:39
Anneler merhabalar 15 aylık ikiz kızlarım var birisi katı gıda beslenirken boğazına kaçırdı bir elma bir patates çok korktum kitlendi iki kere kurtardık bu neden oluyor sürekli bunun nedeni ne olabilir aşırı panikliyorum kız kardeşim müdahale etti iki kere beslemeye korkuyorum şimdi doktora gittik sıkıntı görünmüyor dedi bunun bir sebebi olabilir başına gelen var mı ?
S

Semra ..

18 Nisan 2026 01:01
Merhaba benim bebeyimde 15 aylık aynı şeyleri bende yaşadım neler hissettiğini anlıyorum ama korkma senin korktuğunu anlıyor bebeyin sakin olman çok önemki bu süreçte tam kadı değilde biraz püre şeklinde 3 gün devam et sonra biraz parçaları büyüt ben bu şekilde ilerledim şimdi gayet iyi durumdayım çok şükür parçalar büyüdükçe yutmayı öğreniyor minnoşlar
E

Emel A. S.

18 Nisan 2026 01:14
Semra
Merhaba benim bebeyimde 15 aylık aynı şeyleri bende yaşadım neler hissettiğini anlıyorum ama korkma senin korktuğunu anlıyor bebeyin sakin olman çok önemki bu süreçte tam kadı değilde biraz püre şeklinde 3 gün devam et sonra biraz parçaları büyüt ben bu şekilde ilerledim şimdi gayet iyi durumdayım çok şükür parçalar büyüdükçe yutmayı öğreniyor minnoşlar
Cevabınız için teşekkür ederim Semra Hanım :) haklısınız korkmamak lazım ikinci sefer olunca dondum kaldım Allah'tan kızkardeşim vardı dediğinizi denicem :). İnşallah şifa olur Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir