Yemek Yemiyor
373 görüntüleme
S
Seyma
1 Ağustos 2026 12:50
Kızlar bebeğim tam 14 aylık ve 18 temmuzdan bu yana asla yemek yemiyor diş gibi bi sorunumuzda yok yani yemiyor yediremiyorum 1 haftaya geçer sandım ama yemiyor doktora götürdüm bir sıkıntı yok dedi neden yemek yemez bir bebek anlamıyorum bilerek acıksın diye emzirmiyorum yine yemiyor böyle bir durum yaşayan oldu mu gerçekten çok yıprandım

Mihriban Y. ..
1 Ağustos 2026 13:06
Bizim de 15 aylık olucak yaklaşık 1 haftadır iştah yok normalde çok güzel yiyen bir bebek hem atak haftası hem diş olabilir
E
Esra Y.
Premium Üye
1 Ağustos 2026 15:00
Aynısını yaşıyorum 3 aylık. Çok iştahsız. Acıktığına bile ağlamıyor
E
Esra Ç. ..
1 Ağustos 2026 20:49
Bizim 14 aylık olacak ve aylardır iştahsız. Bir ayda 2 gün yiyorsa 28 gün benim zorlamamla birkaç kaşık yiyor. Doktor kilosu boyu normal deyip gönderiyor. İştahsız bebek çok zormuş.
G
Gülcan Ş.
1 Ağustos 2026 21:07
Benim bebeğim de öyle 14 aylık olacak önümüzde ki hafta yemiyor önüne bırakıyorum çatalı da veriyorum eline ama yemiyor alıyor eline sıkıp sıkıp yere atıyor ekran açsam fayda etmiyor
S
Seyma
1 Ağustos 2026 21:18
Bizim 14 aylık olacak ve aylardır iştahsız. Bir ayda 2 gün yiyorsa 28 gün benim zorlamamla birkaç kaşık yiyor. Doktor kilosu boyu normal deyip gönderiyor. İştahsız bebek çok zormuş.
S
Seyma
1 Ağustos 2026 21:19
Benim bebeğim de öyle 14 aylık olacak önümüzde ki hafta yemiyor önüne bırakıyorum çatalı da veriyorum eline ama yemiyor alıyor eline sıkıp sıkıp yere atıyor ekran açsam fayda etmiyor
G
Gülcan Ş.
1 Ağustos 2026 21:32
İlk kızımdan biliyorum biraz zaman alıyor ama geçer bu durum ara ara yememezlik yapıyorlar hava da sıcak ben o yüzden mamayla devam ediyorum yemeyince aç kalmasın diyorum zaten kilomuz en düsükte

Meryem
2 Ağustos 2026 21:57
Benim kızım da 14 aylık aylardır hiç bir şey yemiyor hep enmek istiypr. Zaten formül mama da hiç sevmedi içmedi kaç marka denedim içmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum geceleri hala çok sık uyanıyor ve emiyor. Yani sanki 4.5. Ayı yaşıyorum ya
S
Seyma
3 Ağustos 2026 11:31
Benim kızım da 14 aylık aylardır hiç bir şey yemiyor hep enmek istiypr. Zaten formül mama da hiç sevmedi içmedi kaç marka denedim içmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum geceleri hala çok sık uyanıyor ve emiyor. Yani sanki 4.5. Ayı yaşıyorum ya

Meryem
3 Ağustos 2026 11:36
Benimde aynısı gerçekten geceleri sık sık uyanıp meme diye ağlıyor bir sekilde gece emzirmesini kesmek en doğrusu ama nasıl yapılır bilmiyorum
S
Seyma
3 Ağustos 2026 11:37
Onu da yapmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah başarılı olurum. Ben başarana kadar bebeğim büyür gibi 🤣
H
Hale K.
3 Ağustos 2026 13:04
Bizim bebeğimiz de 19 aylık en büyük sorunumuz iştahsızlık :( sanırım dünyanın en zor şeyi iştahsız bebek :( allah beterinden korusun hepimizi
G
Gülcan C.
4 Ağustos 2026 13:18
gercekten bebekler yeyince anneler dunyanin en mutlu inasni oluyor. Biimde en buyuk sorunumuz yemek yemek istemiyor, 21 aylik ve agzinda tutuyor, yemekle oynuyor, tukuruyor, yere atiyor. ozellikle son bir kac gundur yemek zamani sanki bile bile krizler cikariyor. Cocum amma sandalyesine oturunca cildiriyor resmen. nasil bas edecegiz bilemiyorum.
Yükleniyor...