Yemek Yemiyor

79 görüntüleme
D

Dilara Ç.

14 Nisan 2026 21:47
Merhaba oğlum 1 yaşında 9 kilo boyu 75 cm kesinlikle hiç birşey yemiyor onu zorladigimda kafasına vuruyor akla gelicek herşeyi yapıyorum yemegide geçtim su bile içmiyor sabaha kadar emiyor sabahtan akşama kadar emiyor doktora kuturduk bana sütü kes akşam tek ver gündüz verme dediler ama olmuyor yemiyor su içmiyor bu gibi durumda olan varsa bana yardımı olursanız çok sevinirim
S

Sümeyra

14 Nisan 2026 21:49
Şimdi bu durumu yazmaya gelmiştim kızımda zorlayınca saçlarını çekiyor 9.5 kilo 78 cm 13 aylık ağzına bir kez salatalık sürüyor sonrası yok
D

Dilara Ç.

14 Nisan 2026 21:51
Zor bı durum anlıyorum ama çözümde yok
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Nisan 2026 21:53
Kırmız pancar yedirmeyi denedinizmi hiç muzla karıştırıp
D

Dilara Ç.

14 Nisan 2026 21:53
Yok
D

Dilara Ç.

14 Nisan 2026 21:54
İş yaricani zanetniyorum int ne kadar farklı ek gıda farklı tabak kaşık herşeyi dendim ise yaramiyor
S

Sümeyra

14 Nisan 2026 21:58

🧸Ebru Keleş 🧸

Kırmız pancar yedirmeyi denedinizmi hiç muzla karıştırıp

Ben veriyorum artık onu da yemiyor bayılarak yerdi önceden şimdi tık yok ve 3 aydır toplam 1200 gr verdi kızım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Nisan 2026 22:02

Sümeyra

Ben veriyorum artık onu da yemiyor bayılarak yerdi önceden şimdi tık yok ve 3 aydır toplam 1200 gr verdi kızım

Almaya bilir ama vermesi çok tuaf
S

Sümeyra

14 Nisan 2026 22:31

🧸Ebru Keleş 🧸

Almaya bilir ama vermesi çok tuaf

Diş sürecinde olduğu için sanırım bir de grip geçirmişti kan vs normal geldi yürümeye de başladı . Yememesi de var tabii
A

Arzu A. ..

14 Nisan 2026 22:34
Benim oğlum da ek gıda başlangıcından beri yemedi başlarda çok az yedi, kan tahlilinde demir deposu boş çıktı doktorumuz demir verdi ama az gelmiş bir değişiklik olmadı ve yemedi sonra başka bir doktora gittik ve dozu artırdı yavaş yavaş yemeye başladı şu an (15 aylık) ama o instagramda gördüğümüz bebekler gibi değil az ama ona bile seviniyorum, 😇 anne sütünü alıyor çoğunlukla ,yemek vermek istesem de süt ağırlıklı gitmeye devam ediyor yine de
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Nisan 2026 22:35

Sümeyra

Diş sürecinde olduğu için sanırım bir de grip geçirmişti kan vs normal geldi yürümeye de başladı . Yememesi de var tabii

Ben diş vs gibi ve özelikle hasda olduğunda iştah açıcı şurup veriyorum gayet menunum tabki siz doktorunuza danışın ilacın adını vs söylemek pek doğru olmaz sonuç olarak her bebek farklı ilk zamnalarda işte ilaç vs gibi düşündüm ama benim kızım rsv vürüsü çok ağır geçirdi mama su dahil içiyordu o şekilde özel hasdaneye götürdüğümde baş vurduk
C

Ceren A.

15 Nisan 2026 00:06

🧸Ebru Keleş 🧸

Ben diş vs gibi ve özelikle hasda olduğunda iştah açıcı şurup veriyorum gayet menunum tabki siz doktorunuza danışın ilacın adını vs söylemek pek doğru olmaz sonuç olarak her bebek farklı ilk zamnalarda işte ilaç vs gibi düşündüm ama benim kızım rsv vürüsü çok ağır geçirdi mama su dahil içiyordu o şekilde özel hasdaneye götürdüğümde baş vurduk

Hangi şurubu kullanıyorsunuz, doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi. Bey organik atom miz vermeye çalışıyorum, hiç yemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir