Yemek Yemiyor

115 görüntüleme
M

Melike D. ..

4 Ağustos 2025 18:57
Merhabalar. Bebeğim 9 aylık. Ek gıda olarak ne versem sürekli ağzında bekletiyor asla yutmuyor. Tatlı, tuzlu, ekşi, pütürlü, taneli, sulu ne olursa olsun her verdiğimi ağzında bekletiyor. Su ile yutturmaya çalışıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz, ne yapmam gerekiyor? Israr da etmemeye çalışıyorum ama hiç yemiyor bu sefer kilosu da persentile göre düşük.
D

Dilan ..

4 Ağustos 2025 18:58
Merhaba bebeğiniz kaç kilo ve boyu da önemli tabi
S

Semanur Ş.

4 Ağustos 2025 18:59
Çiğneme hareketi yok mu ? Siz karşısına geçin yemek yiyin yavaş yavaş yiyinki iyice görsün ağzınıza attığınız şeyin ağzınızda olmadığını da görsün yuttum diye gösterin 9. Ay o kadar taklit etme dönemi ki o yüzden siz ne yaparsanız aynısı yapmaya meyilli olacaktır
M

Melike D. ..

4 Ağustos 2025 18:59
Bebeğim şuan da 7600 kg boyu da 71 cm kız bebek Dilan hanım
M

Melike D. ..

4 Ağustos 2025 19:00
Semanur hanım öneriniz için çok teşekkür ederim. İnanın bütün öğün saatlerini kendi yemek saatimize denk getiriyorum ama maalesef
S

Semanur Ş.

4 Ağustos 2025 19:04
Bazen ben bebeğime yemek vermiyorum diyorum yeni emdi şimdi yemez biz yemek yerken bizi izliyor sonra mızırdanmaya başlıyor bana da verin diye bizi yerken görmek iştahını açıyor
M

Melike D. ..

4 Ağustos 2025 19:05
Bu durum çok zormuş. Psikolojik olarak o kadar çok yordu ki beni inanın. Ağzını açıyor aslında ama yemeği verince yutmuyor. Blw denemek için de eline veriyorum bu sefer de ısırmıyor hepsini ağzına atıyor kendini kusturuyor
S

Selin E.

4 Ağustos 2025 19:08
Bu durumu arada biz de yaşıyoruz. Lokmalar halinde önünde bırakıyorum yiyebileceği formda olan yemekleri. Sonra oturuyorum yanına, ona çok bakmıyorum kendi yemeğimi yiyorum. Bir iki attıktan sonra yemek yemeye başlıyor. Etraftaki uyaranları da azaltmanızı öneririm. Yoksa dikkati yemekten kayıyor.
A

Aysel.nur K.

8 Ağustos 2025 08:05
Yok yaa dikkatle olucak iş değil yemiyorlar aynısı bende de varr çok yoruldum gercketen pes de edemiyorum evlat sonuçta🥲 son gaz.ssbirla devamm ama lütfen birisi geçecek yiyecek desin,😁
M

Melike D. ..

8 Ağustos 2025 08:08
Aysel hanım inanın her gece yarın sabah uğraşmıycam diyerek uyuyup ertesi günün tamamını elimde kaşık nasıl ikna ederim yer diye dolaşmakla geçiyor 🥲 inşallah biran önce biter bu süreçte çocuklarımız iştahla yemeğini yer sizin bebeğiniz kaç aylık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir