Yemek Yemiyor
158 görüntüleme
S
Sümeyye
14 Temmuz 2025 05:45
Merhaba. Kızım 15 aylık 3640 kg doğum kilosu suan 10 kg. Verdiğim tüm yemekleri çiğniyor tükürüyor veya hiç yemiyor . Mesela yumurta ağzına aldığı an tükürüyor. Verilecebilecek tüm alternatif yolları denedim ama tükendiğim yerdeyim. Sadece emmek istiyor ne yapabilirim ? Önereniniz varmı ??
D
Duygu B.
14 Temmuz 2025 05:46
Benimde bebeğim 16 aylık ve yemiyor. 🤦🏻♀️
S
Sümeyye
14 Temmuz 2025 05:55
Asla ne yoğurt ne başka birsey bazenleri az da olsa çorba içiyor ama Buda yeterli değil. Ne yapacağız böyleee yoruldum 🤦🏻♀️
D
Duygu B.
14 Temmuz 2025 16:28
Bizdede aynı durum maalesef.
Ve şuan 3 gündür ishal. Ama ne ateş var ne kusma ne halsizlik anlamadım gitti.
Ve şuan 3 gündür ishal. Ama ne ateş var ne kusma ne halsizlik anlamadım gitti.
S
Sümeyye
14 Temmuz 2025 19:05
Geçmiş olsun hastalık değildir inşAllah
S
Selda Ç.
16 Temmuz 2025 20:11
Bu uygulama olmasa instagram da gördüklerim yüzünden kafayı yicektim resmen tek benim bebeğim yemiyor iştahsız sanıyodum ama bebeklerin çoğunda bu dert var bebeklerimizi böyle kabul edicez galiba çözümü olduğunu düşünmüyorum 🤦♀️ yada tamamen memeden kesilince yemeye başlarlar belki

Aybüke Y. ..
16 Temmuz 2025 20:29
Çocuklar genel olarak kendileri dokunarak ve hissederek bir şeyler yemeyi çok seviyorlar.Mesela ben asla acele etmedim ek gıda işinde bazı arkadaşlarım 6 aylıkken zorla da olsa her şeyi yedirmeye başladılar oysa ben 9 10 aya kadar ana öğün olarak her zaman anne sütü ve formül mama kalan zamanlarda da tadım yaptım.Her gün bir sürü üst baş yıkadım ama hep eline verdim.Şimdi de çorba hariç her şeyi kendi yer içer.Kendisi yediğinde şevk ile yiyiyor ve istiyor.Ve katı olduğum tek konu abur cubur.Çocuğuma asla abur cubur vermedim.Yediği tek şey balık kraker şuan 2 yaşında.Salatalık yer,meyve yer,marul yıka ver onu yer.Her çocuk farklıdır tabiki ama bana göre acele etmemek,kendi kendine yemesine izin vermek ve abur cuburdan tamamen uzak bir ek gıda süreci daha sağlıklı ve verimli oluyor gibi.
M
Müge L.
16 Temmuz 2025 20:35
Bende müsade ettim dediğiniz gibi ama yemeyen çocuk yemiyor. Birde vitaminler ve uykuda çok önemli rol oynuyor bence ben uyku eğitiminden sonra biraz daha düzeldiğini gözlemledim