Yemek Yememe

68 görüntüleme
M

Mutlu Y.

6 Ağustos 2025 19:56
Hocam bebeğim 6 aylık meme tutmadı 5 ay sağıp verdim kaşıkla biberon tutmuyor şimdi de mama veriyorum kaşıkla yemek istemiyor ek gıda reddediyor ağlıyor yememek için dönüyor zorla yediriyorum mecbur ama bunu da istemiyorum kilo almıyor ne yapmalıyım
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:15
Uykusu yaklaştığı zamanlarda biberon vermeyi teklif edin. Ek gıda zaten başlangıçlarda tadım demek doyumluk değil sevmek zorunda da değil. Günde 1-2 defa teklif edin 3 gün kuralına uygun şekilde sonra başka bir yiyecekle devam edersiniz. Başlarda tepkili gelebilir sizde zorla yedirmeyin daha da red edebilir bebeğiniz
M

Mutlu Y.

7 Ağustos 2025 12:25
Uykuda bile biberon tutmuyor anlıyor başını sağa sola çeviriyor uyanıkken kaşıkla mama veriyorum ya da şırınga ile
M

Mutlu Y.

7 Ağustos 2025 12:25
Ama su verince biberonla çekiyor
Fadile B.

Fadile B.

7 Ağustos 2025 14:46
Sabah bir çay kaşığı yarısı kadar tahin deneyin iştah açıyor mide asitlerini aza indiriyor boy uzatıyor ememesi çok zor bir durum bizde yaşadık sıcaktan dolayı dedi doktorumuz . Her fırsatta bir şeyler vermeyi deneme çünkü daha inatlaşıyor bebekler bi iki saat arayla dene umarım inşallah hemen bir yol bulursun 🤲
M

Mutlu Y.

7 Ağustos 2025 22:28
Teşekkür ederim tahin ilk defa deneyecem
Bende her 2 saatte bir vermeye çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir