Yemek Yeme Sorunu
340 görüntüleme
H
Hanife Ç. ..
26 Ağustos 2026 10:22
11 ay 25 günlük bebeğim iştahsız ve çok yemek seçiyor hala taneli yemiyor bn verirsem yiyor, kendi kendine yeme isteği yok kahvaltı da neyi nasıl vereceğimi şaşırdım karistirinca da yemiyor taneli yemeye nasıl alistirabilirim
T
Tuğçe G.
26 Ağustos 2026 10:50
Benim bebeğim de 11 ay 11 günlük geçen aya kadar mama reddi vardı ek gıda yiyorduşimdi de günlük 400 500cc arası mama içiyor ek gıda yemiyor kgsu 2 aydır sabit 8kg zaten iştahsız bir bebekti ama ek gıdayla toparlıyorduk artık aşırı yoruldum hiç bir şey yemek istemiyor persentili iyice düştü
L
Leyla E. A.
26 Ağustos 2026 11:04
Benımkinin iştahı sizinkinden pek farklı değil hanife hanım ama önüne verin her şeyi domates olur haşlanmış yumurta pankek siz telaş yapmadan yanında durun kendinizde yiyin yerken Hım ham diye sesler çıkarın dikkatini çeksin yavaş yavaş alışır inşallah
H
Hanife Ç. ..
26 Ağustos 2026 11:11
Teşekkür ederim kilo alımı yavaş 7 buçuk kilo bizimkide bsy yemek istemiyor insan kendinde hata arıyor yanlış bsyler mi yapıyorum diye düşünüyorum bazen
H
Hatice N. ..
26 Ağustos 2026 11:26
Benimki de aynı mama takviyesi yapalım sütün yetmiyor dediler ama içmiyor beni zaten düzgün emmiyor ek gıda desen hak getire artık sinirlerim bozuluyor kilo alsın diye kırk takla atıyorum olmuyor ama sağlıklı olsunda diyorum yapacak bir şey yok
L
Leyla E. A.
26 Ağustos 2026 11:27
Aynısını bende düşünüyorum ara ara ama bizde hata yok yesin dşye çeşit çeşit şeyler hazırlıyorum türlü şaklabanlıklar mama sandalyesinde yemediyse yere indiriyorum peşinde yedirmeye çalışıyorum yani gerçekten elimden gelenin fazlasını yapıyorum eminim sizde de öyledir

Dilan Ç.
26 Ağustos 2026 12:26
Benim bebeğimde sizinki gibi bir eylül doğumlu 8 kilo bile değil ne yapsam boş bir türlü kilo almıyor yemek yemiyor sürekli oyun istiyor hareketli bir bebek. Kuru ekmek versen yiyen çocuklar var üzülüyorum bu duruma
E
Ece24
26 Ağustos 2026 13:10
11 ayda sorun olabilir mi ya benim bebeğim de aynı durumda cidden diş çıkartıyor ona bağlıyorum ama tüm 11 aylar böyle sanırım bizde 7,5 kg sadece emmek istiyor kaşığa ağzını açmıyor üzülüp stres yapıyorum 😔
F
Fidan A.
26 Ağustos 2026 13:15
Merhaba anneler. Büyük oğlum şimdi 8 yaşında, o da öyleydi. Rahat olun, yemek masasına oyuncaklar koyuyordum, masallar anlatıyordum, öyle öyle azxa yediroyordum, şimdi büyüdü, hatırlayanda keşke rahat olardım deye düşünüyorum. Şimdi küçük oğlum 7 bucuj aylık, o da iştahslz, ama artık ilkdeki gibi stres yapmamaya çalışıyorum. Etrafsn sürekli onun çocuğu ağır, şunun çocuğu böyle yiyor, böyle uyuyor diyorlardı, üzülüyordum, çocuğa bağırıyordum yesin deye. Şimdi deyenlere bağırmağı tercih ediyorum)))
E
Emine Ö.
26 Ağustos 2026 22:35
Merhaba benim oğlum da 1 yaşında 3 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordu şimdi artık çorbayı bile ağzında bekletiyor sanki yutkunurken biryeri acıyor
Yükleniyor...