Yemek Yeme Reddini Nasıl Yenebilirim

45 görüntüleme
S

Sude ..

12 Ocak 2026 12:09
Merhabalar bebeğim 11 ay 28 günlük altıncı ayini doldurmak üzereyken ek gıdaya başladık başladığımız zamandan bu yana bütün yemekleri yiyordu Sebzeler kırmızı et balık beyaz et ayırt etmez kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ve bir ara öğün olarak devam ediyorduk son birkaç aydır iştahsızlık fazlaca arttı her zaman diş olabileceğini düşündüm çok fazla zorlamadım bazen oyunla bazen ısrarla öyle böyle yedirdim. Kahvaltıdan sonra uyurken bir mama ve öğle yemeginden sonra uyurken bir biberon mama içiyor bir de gece yatmadan içiyor bazen gece de bir kere ictigi oluyor günde toplamda dört biberon 180 cc bazen 150 Fakat şu an ne yapsamda hiçbir şekilde ilk başta ağzını açmıyor bir kez tadına baktıktan sonra devam etmek isterse ediyor yemek yemek asla istemiyor şu an 14 tane dişi var acaba yeni bir diş mi çıkartıyor diye çok düşünüyorum son bir haftadır hatta iki haftadır iştahsızlık tamamen artmış durumda bir çıkış yolu bulamıyorum her şekilde yemek yedirmeyi denedim ama maalesef olmuyor bu yemek yeme reddini nasıl yenebilirim
E

Ezgi Ç. A.

12 Ocak 2026 12:24
Bence cok fazla mama iciyor o yuzden karni tok ve yemiyor. Benim doktorum 11.ayda gunduz mamayi kesebilirsin ek gida yesin demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir