Yemek Tükürme
105 görüntüleme
J
Jale K.
12 Aralık 2025 10:45
Merrhaba kızım 21 aylık arada bi yemek çıkarıyordu sevmedıgınde vs.son bılac gundur bu sevmemeyı gectı sureklı yapar hale geldı tepkı versekte aynı vermeyıp gormezden geldıgımızde sakin kalmaya calısıyorum cok zor
B
Büşra K. ..
12 Aralık 2025 10:50
Merhaba kızım 18.ayından beri yapıyor şu an 22 aylık hâlâ devam ediyor
B
Büşra K. ..
Çaresini bulan varsa buraya yazarsa çok sevinirim
J
Jale K.
Nasıl sakin kalacagız🥲
B
Büşra K. ..
12 Aralık 2025 11:47
Ben saldım artık elimden birşey gelmiyor illa ki yer bir gün diyorum her yolu denedim kendi yesin dedim sofraya bizimle oturdu abartılı çiğneme hareketi yaptım ekran açtım yok olmuyor illa ki yiyecek diyorum kendi kendime
B
Büşra K. ..
12 Aralık 2025 11:48
Ergoterapi almayı düşündüm ama fiyat pahalı geldi bir de online olarak ilerleme sağlanacak dediler o yüzden güvenemedim çünkü ilk izlenime çok önem veririm illa ki bir gün yer diye teselli ediyorum kendimi
J
Jale K.
12 Aralık 2025 12:30
Bıkac lokma arada yıyor neysekı.ama herseyı cıkarıyor olması bugun kahvaltıda artık aglamamak ıcın zor tuttum kendımı
J
Jale K.
12 Aralık 2025 12:38
Ergoterapı hıc dusunmedım açıkcası
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 21:16
Jale Hanım merhaba benim kızım ilki gündür yemek yemeye başladı mama sandalyesini oturma odasına aldım yemeği yoğurt ile servis ettim ekran açtım YouTube reels videosu dikkatini çekti kaydırmaya başlayınca brn de orda ne çalıyorsa sesli bir şeklide tekrar ettim bir benim yüzüme baktı bir ekrana abartılı bir şekilde çiğneme hareketi yaptım her lokmayı yuttuğunda alkışladjm bitirnce şeker vereceğimi söyledim ve verdim kaşığa az çorba az pilav koydum bu şeklide yedirdim çıkarıp tükürdüğü zaman tepkisiz bir şekilde yüzüne baktım ağzında bekletti ağzından lokmayı çıkardım 10 dk durdum tekrar teklif ettim azar azar verdim lokmaları 1 saat 15 dakikada yedi ama yedi
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 21:19
@Özge U.C
@Jale Korkmaz
Belki işinize yarar arkadaşlar
@Jale Korkmaz
Belki işinize yarar arkadaşlar

Özge U.
13 Aralık 2025 21:26
Yeni birşey denendiğinde yemek yiyorlar buna bende şahit oldum ama oradan sıkılınca yine başa dönülüyor. Benim kızımda 3–4 gün yemesi iyi gibiydi en azından tükürmüyordu. 2 gündür yine başladı yapmaya bizde bugün ergoterapist ile görüştük. Bir kaç gün sonra yüzyüze görüşüp bir değerlendirme yapacak. Oral becerisi gelişmemiş ve duyusal hassasiyeti olabilir dedi. Genelde bu durum ilk zamanlar değil sonradan çıkar dedi. Artık ben tek başıma mücadele etmekten yoruldum. Kızım bugün 150 cc mama ile uyudu doğru düzgün birşey yemedi yediğini de çıkardı.
J
Jale K.
14 Aralık 2025 04:59
Merhaba kızlar bendün daha kotuydum sadece emzırdım ve yarım kraker yedı,portakal suyu ve yarım vardak ayran butun gun baska bıse yemedi sadece mızıklandı ve herseyi reddetti bıara aglıcaktım okadar sinirim bozuldu.bugun ne yapıcaz bakalım
J
Jale K.
14 Aralık 2025 08:43
Büşra hanımcım buarada mutlu oldum adınıza ınsallah duzene sokarsınız
B
Büşra K. ..
14 Aralık 2025 11:09
Teşekkür ederim Jale Hanımm inşallah sizin bebeğiniz de yer 4 ay çektim anlıyorum sizi olabildiğince sakşn kalmaya çalışın Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸🩷
B
Büşra K. ..
14 Aralık 2025 11:10
Özge Hanım inşallah faydası olur ergoterapinin kolaylıklar diliyorum🌸🩷

Özge U.
14 Aralık 2025 20:22
Teşekkür ederim Büşra hanım Rabbim hepimize kolaylıklar versin 🙏🏻♥️
B
Büşra K. ..
14 Aralık 2025 20:31
Amin inşallah Özge Hanım🌸🩷