Yemek Reddi

102 görüntüleme
Hatice K.

Hatice K.

25 Şubat 2026 14:12
Merhabalar bebeğim ayın sonunda 13 aylık olucak hiçbir zaman çorba gibi sulu şeyler yemedi neredeyse tüm sebzeleri severdi meyve dahil ama şimdi her şeyi ağzından tükürüyor bir hassasiyet söz konusu ya çiğneyip ya da direk çiğnemeden kabız gibi aynı zamanda sadece meyve püresi ve sulu küçük taneli yemek yiyor pankek en sevdiği omleti bile bugün yemedi hep tükürdü sürekli emmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten nasıl geçer neden olur bilmiyorum
Emel C.

Emel C.

25 Şubat 2026 14:19
Merhaba bizde bi ara böyle bir durum yaşadık benim bebegim hiç sil birsey yemedi çorba bile yapsam tanesini yiyip suyunu bırakıyor hastalık geçirmişti o yüzden iştahı bi süre olmadı bazen diş sancısından da reddettiği oluyor
Emel C.

Emel C.

25 Şubat 2026 14:19
Çok ısrarcı olmamanızı tavsiye ederim ben öyle astım
Hatice K.

Hatice K.

25 Şubat 2026 14:22
Yok ısrar etmiyorum önüne koyuyorum ağzına götürüyor yemek istiyor ama onuda geri atıyor bir şey engel sebebi var yani, bizde rsv geçirdik 1 hafta sadece meyve püresi yedi sonra biraz yer gibi olmuştu sonra yine bu durumu yaşıyoruz yıpratıcı bir süreç
L

Lala Q.

25 Şubat 2026 14:24
Oğlum 8 aylık 6 aydan ek gıdaya gectik amma redd ediyor ağzını açmıyor şimdita kadarda durum aynı. Hiç bir şey yemiyor ağzını kapatıyor. Bu durum ne zaman düzele anne sütüyle besleniyor
Hatice K.

Hatice K.

25 Şubat 2026 14:34

Lala Qocalar

Oğlum 8 aylık 6 aydan ek gıdaya gectik amma redd ediyor ağzını açmıyor şimdita kadarda durum aynı. Hiç bir şey yemiyor ağzını kapatıyor. Bu durum ne zaman düzele anne sütüyle besleniyor

Bir sürü sebebi var inanın ki bunu bulmak çok zor bazen belirgin sebepler oluyor diş gibi veya dönemsel gibi ama zaten sizin ayınızda doktorlar daha süreç devam ediyor diye söylüyor genelde tadım süreci şeklinde bende emziriyorum tek tesellim şu an sakın zorlamayın bu sefer tehdit olarak algılarmış
Emel C.

Emel C.

25 Şubat 2026 15:26

Hatice Karaali

Yok ısrar etmiyorum önüne koyuyorum ağzına götürüyor yemek istiyor ama onuda geri atıyor bir şey engel sebebi var yani, bizde rsv geçirdik 1 hafta sadece meyve püresi yedi sonra biraz yer gibi olmuştu sonra yine bu durumu yaşıyoruz yıpratıcı bir süreç

Evet gerçekten öyle sevdiği şeyleri sıklıkla verin birde acaba demir eksiği falan olabilir mi tahlil yaptırdınız mı hiç
Hatice K.

Hatice K.

25 Şubat 2026 15:28
9. Ayda rutin tahlilleri yapıldı ve demiri kestik doktor kontrolü ile demir alımı için özellikle kırmızı et vs yediriyorum düzenli olarak
G

Gamze B.

26 Şubat 2026 01:42
Benim de oyle tam 13 ay olcak yarin yemiyor surekli oguruyor kusturmaya cakisiyor kendini
Hatice K.

Hatice K.

26 Şubat 2026 01:43
Doktorumuzla görüştüm ben kendisi normal bir durum olduğunu ve zorlanmaması gerektiğini söyledi umarım öyledir
G

Gizem B.

26 Şubat 2026 10:37
Altı aylıkken ek gıdaya başladı hep pütürlü verdim şuan sekiz aylık olucak ama bir buçuk aydır yemiyor yesede çok az yiyor ağlıyor Önüne de koysam tiksinircesine dokunuyor
Hatice K.

Hatice K.

26 Şubat 2026 13:19
Aynı şekilde şu an mesela muzu yerdi şimdi dokunurken ve yerken tiksiniyor resmen midesi kalkıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir