Yemek İstememe

132 görüntüleme
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 16:02
Özge Hanım merhaba ergoterapi nasıl gidiyor faydasını gördünüz mü
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 16:03
@Özge U.C
Özge U.

Özge U.

2 Ocak 2026 16:48
Merhaba Büşra hanım maalesef ergoterapistten bir türlü yüz yüze randevu bulamadık online görüşme sağlamak istedi. Ben size bir kaç uygulama göstereyim filan dedi. Ama zaten ben bazı şeyleri uyguluyorum ve beceremiyorum. Yaşadığımız yerde 1 tane var mecbur bekleyeceğiz
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 16:50
Anladım Özge Hanım kolaylıklar diliyorum🌸
Özge U.

Özge U.

2 Ocak 2026 18:39
Sizin çoçuğunuzun yemesi nasıl düzeldi mi?
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 19:35
Sevdiği şeyleri yiyor sulu yemek reddi var bugün köfteyi 40 dk ağzında bekletti ve tükürdü ben de size yazmak istedim sonuç aldınız mı diye merak ettim 5 aydır bu şekilde artık çok yoruldum
Özge U.

Özge U.

2 Ocak 2026 20:26
Bende bu ara sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum. Et, balık, tavuk yeme bizdede yok maalesef. Geçen gün eti önüne koydum. Dokundu, ağzına aldı biraz çiğnedi filan. Bazen diyorum ki acaba yemekleri tanımıyor mu ? Çünkü ben Blw yaptıramamıştım kızıma o zamanlarda hep önünden tabağı atıyordu. Bu ara herşeyi önüne koyuyorum. Yemese bile oynuyor. Yemekler birbirine karıştırıyor . Ergoterapistle yüz yüze görüşme ayarlayıncaya kadar akışına bırakmaya karar verdim. Olumlu bir dönüş alabilirim umarım. 🙏🏻
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 20:34
Özge Hanım ben başından beri kendim yedirdim heves ettim ben yediriyim çocuğuma diye temiz olsun pis kalmasın üstü dedim yemedi çizgi film açtım bir ara hep çorba içmek istedi hep çorba verdim yemediği zaman zorla yedirdim acaba diyorum çocuk soğudu mu yemekten tek mantıklı hareketim yiyecekleri çatalla ezdim pütürlü olarak başladık ek gıdaya 1 haftadır sizin gibi tabağı önüne koyuyorum yediğini yiyor yemediği kalıyor ne diyelim inşallah düzelir bu sorunlar
Özge U.

Özge U.

2 Ocak 2026 21:28
Büşra hanım sanırım biz kendimiz yedirerek çocuklarımıza yemekleri tanımalarını engelledik. Ben son zamanlarda bunu düşünüyorum. Sanki duyusal hassasiyetleri var. Daha önce tanıyıp dokundukları şeyleri kendi istekleri ile yiyorlar. Kendi yemelerine müsaade ettikçe düzeleceklerini düşünüyorum. Yani bir noktada da bu çocuklar yemek yemeyi öğrenecekler. Ben mayıs gibi kreşe vereceğim orada belki daha da alışır.
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 21:41
Bende öyle düşünüyorum Özge Hanım çocuklarımız yemekleri tanımıyor inşallah alışırlar da rahata ereriz🫠
Özge U.

Özge U.

2 Ocak 2026 22:21
İnşallah Büşra Hanımcım ya. O günleri dört gözle bekliyorum 🤣
B

Büşra K. ..

3 Ocak 2026 08:10
Ben de Özge Hanım😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir