Yemek Asla Yemiyor

67 görüntüleme
M

Melike B.

9 Aralık 2025 20:58
9 aylık ve mama içiyor ama yemek yemiyor kendi yesin diye önüne koyuyorum bir iki lokma anca alıyor kaşıkla veriyorum önce alıyor sonra atıyor elimle veriyorum yüzünü ekşitiyor ne yapacağımı şaşırdım önerileriniz var mı bu durum normal mi?
S

Sema

9 Aralık 2025 21:01
Mama oranını azaltın ve ne aç ne tokken verin ekgıdayı. Artık 9 aylık normal yemeye başlaması gerek 3 öğün ara öğün vs şeklinde. Siz yemek yerkendeoturtun sizi izlesin yemek yemeye başlar
M

Melike B.

9 Aralık 2025 21:03
Açken veriyorum özellikle yesin diye mama eskisi gibi tok tutmuyor sadece sıvı olduğu için sırf yemek yesin diye ara öğün bile vermeyi kestim o derece iki üç gündür vermiyorum ara öğün ama yine yemiyor @Sema
N

Nurşen E.

9 Aralık 2025 21:44
Benim kızımda aynı durumda zaten en başından beri iştahsız bir bebek her öğün kabus gibi daha mama sandalyesine oturur oturmaz başlıyor ağlamaya sürekli oyun yapmaya çalışıyorum ama cidden çok zorlayıcı iştahsız bebek zor doktor bu aylarda normal dedi geçecek inşallah
M

Melike B.

9 Aralık 2025 21:46
@Nurşen Egemen ya benimki oturuyor sandalyede sorun yok ama yemiyor oynayarak da yemiyor aynı sizinki gibi önceden iştahı çok iyiydi şimdi ise mama içiyor sadece gündüz 150 ml gece yamadan önce de 180 ml o kadar başka da yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir