Yemek 🤔

61 görüntüleme
Ö

Öznur Ş.

19 Ağustos 2025 11:22
1,5 yaşında 2aydır yemek yedirme olayı yok. Akşam yemeği kabul etmiyor ne kendisi dokunup yiyor ne de yedirmemize izin veriyor. Yardım almalı mıyım? Israrcı olmalı mıyım, beklemeli miyim, fikirlerinize çok ihtiyacım var
H

Hülya G. ..

19 Ağustos 2025 11:29
Aynı sorunu yaşıyorum. Yemek vermesem 3 gün aç gezer. 21 aylık hâlâ emziriyorum ama emmeyle doymuyor haliyle. Sabah bir lokma bile yemedi. Önceleri ekranla zar zor yine yediririrdim mecburen ama şimdi onunla bile yemiyor. Israr etmemeye karar verdim. Ancak çok uzun süre böyle devam ederse yardım almayı düşünebilirim. Kilo kaybı farklı sorunlar ortaya çıkabilir diye korkuyorum aslında. Kan değerlerine baktırdık kansızlık varmış belki bundan kaynaklıdır bilemiyorum. Siz de baktırın eğer emin değilseniz. Demir desteği başladık umarım faydası olur 😪
Ö

Öznur Ş.

19 Ağustos 2025 11:43
Ozaman bir doktora gitmekte fayda var. Aynı şekilde endişem kilo kaybı yaşamamak, bunu bir alışkanlık gibi yememeyi devam ettirmemesi
E

Ebru E.

19 Ağustos 2025 12:34
Benim oğlum da 14 aylık bazen çok yer bazen gün boyu bir lokma koymaz ağzına onu asla zorlamadım eğer bir vitamin eksikliği vs yok ise bebekleri yeme konusunda kendi haline bırakmak lazım
Ö

Öznur Ş.

19 Ağustos 2025 20:19
Değerlere baktırıp bir de öyle deneyelim teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir