Yeme Reddi

75 görüntüleme
Ş

Şeyma Z.

8 Ağustos 2025 13:52
14 aylık erkek bebeğim var 1 yaşından beri iştahı çok azaldı son 1 aydır neredeyse hiç yok kilo da verdi sanırım aynı durumda olan ve çözüm bulan varsa yardım etsinnnn🙏
Fadile B.

Fadile B.

9 Ağustos 2025 06:02
Birkaç gün boyunca bebeği sadece beslemek amacıyla değil alıştırmak amacıyla her sofraya oturduğunuzda bırakın oynayacağı miktarda mamayı önüne hem oynasın hem yesin amaç orada ona o saatte yem alçkanlığı kazandırmak beslemek değil birkaç gün boyunca böyle devam ettikten sonra eskiden Bebeğinizin sevdiği menüler neydi bilmiyorum sevdiği şeyleri yapın ve yerken aşırı iştahlı bir şekilde siz ve eşiniz yemeğinizi yiyin ama yemek yerken böyle çok iştahlı çok güzel olmuş Harika bir yemek bebek de sizden görerek yiyecektir
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

9 Ağustos 2025 09:10
ilk adım olarak doktor kontrolünde çocuğunuzun kilo, boy ve kan değerlerine bakılması iyi olur. Böylece büyüme takibi netleşir. Yemek reddi döneminde baskı yapmadan, sizin de örnek olduğunuz bir yeme ortamı çok işe yarar. Eğer ara öğünlerde çok sık atıştırmalık ya da özellikle su/ meyve suyu gibi iştahı kapatabilecek şeyler tüketiyorsa biraz azaltmak faydalı olabilir. Sofraya birlikte oturmak, kendi kendine yemesine fırsat vermek, başlangıçta küçük porsiyonlar sunmak ve sevdiği yiyecekleri menüye eklemek iştahını artırmada yararlı olur 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir