Yeme-içme

64 görüntüleme
E

Esra D. ..

7 Ocak 2026 16:40
Arkadaşlar emzirme sürecinde ne zamana kadar sıcak soğuk acı vs tüketmiyoruz
S

Sembo

7 Ocak 2026 16:42
Acı anlarımda sıcak soğuk ne alaka gaz vs durumları geçene kadar dikkat ettim ben yani yaklaşık 6 aydan sonra her şey serbest yaptım ben sıkıntı olmadı
E

Esra D. ..

7 Ocak 2026 16:43
Bebeğin ağzında pamukçuk oluştuğundan sıcak yiyip içme diyorlar da ondan sordum
S

Sembo

7 Ocak 2026 16:45
Anladım ben yaşamadım öyle bir şey ondan bilmiyorum ama mantıklı gelmedi sıcak bir şey anne sütüne nasıl etki eder bilemedim
E

Esra D. ..

7 Ocak 2026 16:46
Teşekkür ederim 🙏
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 17:22
Esra Hanım merhaba Bebeğinizin ağzında oluşan pamukçuk Bebeğinizin fazla emmesinden ya da fazla mama içmesinden kaynaklıdır bunun sizin sıcak soğuk acı tüketmenizde herhangi bir alakası yoktur
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 17:23
Bebeğin ağzını ılık Karbonatlı su ile silerseniz geçtiğini görürsünüz Yine de doktorunuza danışın ben iki çocuğuma da doktor önerisi ile yaptım
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 17:25
Benim ilk çocuğum 3 ay gaz sancısı çekti çocuğum Ağustos ayında ek gıdaya geçti ben ağustos ayının ortasında kendime kuru fasulye yaptım canım o kadar istemişti ki sonra Osman Hoca'nın videolarını gördüm annenin sütündeki gaz bebeğe geçmez diyordu İkinci çocuğum da denedim 2.çocuğum 2 aylıktı kendime Kuru Fasulye Pişirdim yedim çocuk da herhangi bir gaz oluşmadı Yani tamamen şehir efsanesiymiş
E

Esra D. ..

7 Ocak 2026 17:28
Evet karbonat ile temizliyoruz geçiyor ama tekrar oluşuyor sıcak kahve içmeye hasret kaldım 🥹 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 17:28
Allah sağlık versin bebeğinize🌸
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 17:34
Esra Hanım bebek emdiği sürece ya da mama içtiği sürece pamukçuk oluşuyor silmekten başka yapacak birşey yok ilerlerse ağız içi damlası veriliyormuş doktor söylemişti yapın sıcak kahvenizi keyfinize bakın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir