Yeme-içme
64 görüntüleme
E
Esra D. ..
7 Ocak 2026 16:40
Arkadaşlar emzirme sürecinde ne zamana kadar sıcak soğuk acı vs tüketmiyoruz
S
Sembo
7 Ocak 2026 16:42
Acı anlarımda sıcak soğuk ne alaka gaz vs durumları geçene kadar dikkat ettim ben yani yaklaşık 6 aydan sonra her şey serbest yaptım ben sıkıntı olmadı
E
Esra D. ..
7 Ocak 2026 16:43
Bebeğin ağzında pamukçuk oluştuğundan sıcak yiyip içme diyorlar da ondan sordum
S
Sembo
7 Ocak 2026 16:45
Anladım ben yaşamadım öyle bir şey ondan bilmiyorum ama mantıklı gelmedi sıcak bir şey anne sütüne nasıl etki eder bilemedim
E
Esra D. ..
7 Ocak 2026 16:46
Teşekkür ederim 🙏
B
Büşra K. ..
7 Ocak 2026 17:22
Esra Hanım merhaba Bebeğinizin ağzında oluşan pamukçuk Bebeğinizin fazla emmesinden ya da fazla mama içmesinden kaynaklıdır bunun sizin sıcak soğuk acı tüketmenizde herhangi bir alakası yoktur
B
Büşra K. ..
7 Ocak 2026 17:23
Bebeğin ağzını ılık Karbonatlı su ile silerseniz geçtiğini görürsünüz Yine de doktorunuza danışın ben iki çocuğuma da doktor önerisi ile yaptım
B
Büşra K. ..
7 Ocak 2026 17:25
Benim ilk çocuğum 3 ay gaz sancısı çekti çocuğum Ağustos ayında ek gıdaya geçti ben ağustos ayının ortasında kendime kuru fasulye yaptım canım o kadar istemişti ki sonra Osman Hoca'nın videolarını gördüm annenin sütündeki gaz bebeğe geçmez diyordu İkinci çocuğum da denedim 2.çocuğum 2 aylıktı kendime Kuru Fasulye Pişirdim yedim çocuk da herhangi bir gaz oluşmadı Yani tamamen şehir efsanesiymiş
E
Esra D. ..
7 Ocak 2026 17:28
Evet karbonat ile temizliyoruz geçiyor ama tekrar oluşuyor sıcak kahve içmeye hasret kaldım 🥹 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
B
Büşra K. ..
7 Ocak 2026 17:28
Allah sağlık versin bebeğinize🌸
B
Büşra K. ..
7 Ocak 2026 17:34
Esra Hanım bebek emdiği sürece ya da mama içtiği sürece pamukçuk oluşuyor silmekten başka yapacak birşey yok ilerlerse ağız içi damlası veriliyormuş doktor söylemişti yapın sıcak kahvenizi keyfinize bakın