Yaz Aylarında Uykuda Üstü Açık Kalması

112 görüntüleme
B

Büşra T.

1 Temmuz 2025 13:50
Yaz aylarında ev sıcak oluyor klima açıyoruz ama çok serin tutmuyoruz 24-25 derece oluyor gündüz sadece zıbın giydiriyorum gece uyurken alt pijamasını da giydiriyorum uyurken üstünü açıyor örtmek gerekiyor mu sıcakladığı için mi açıyor üstünü bebeğim 8 aylık
B

Beril B.

1 Temmuz 2025 13:57
Aynı konudan bende muzdaripim 1 yaşında ve 0.5 tof müslin kolsuz tulum giydiriyorum aşırı terliyor içine sadece atlet giyor gündüz sadece zıbınla gece de uyku tulumuyla uyuyor ama aşırı terliyor üstünü örtmeden uyusa ne olur biz bile örtmüyoruz
Y

Yasemin K.

1 Temmuz 2025 13:59
Osman hoca 24 derece bebeklerin çıplak olabileceği sıcaklık demişti. Biliyorum o şekilde uyutmak çok zor🤭 Ben kısa kollu ve şortlu tulum giydirip 24 derecede üstünü örtmeden uyutuyorum çünkü yüzüne vs çekip boğulabilir diye. Benim bebeğim daha 4 aylık ve bir aydır bu şekilde uyutuyorum henüz hastalık vs yaşamadık. Sık sık göğsünü ve sırtını kontrol ediyorum eğer oraları soğuksa oda sıcaklığını değiştiriyorum. Bu şekilde takip edebilirsiniz🫶🏻
B

Büşra T.

1 Temmuz 2025 14:06
Klimalı ortamda olmasından dolayı tedirgin oluyorum sadece ama yaz ayı klimasız olmuyor maalesef
Y

Yasemin K.

1 Temmuz 2025 14:22
Kesinlikle haklısınız. Ben mutlaka kapıyı biraz aralık bırakıyorum ki biraz hava da dönsün. Klima da direkt bebişe gelmiyorsa bu sıcaklık bebekler için çok ideal. Terlemesi daha kötü direkt hasta olurlar🥲
B

Büşra T.

1 Temmuz 2025 14:27
Bende aralık bırakıyorum direkt üstüne gelmiyor.Teşekkür ederim☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir