Yatış Pozisyonu

160 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

21 Ocak 2026 23:46
3.5 aylık oğlum geceleri sirt üstü yatiramuyorum hemen uyanıyor. Yan yatmaya alışık ne yapmalıyım bu durumda
D

Dilek S.

21 Ocak 2026 23:52
Sırt üstümü demek istediniz?Yüz üstü yatış bu aylarda kendileri dönemedikleri için zaten önerilmiyor.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Ocak 2026 00:31
Yüz üstü zaten yatmamalı bence de sırt üstü yatması daha mantıklı
Damla A. .

Damla A. ..

22 Ocak 2026 01:31
Evet sirt üstü diyecektim. Ne zaman yatırsam uyaniyor
C

Cansu E.

22 Ocak 2026 01:32
Benim de merak ettiğim bir konu yan yatıyorum hala arkasına destek koyarak
D

Dilek S.

22 Ocak 2026 01:38

Cansu Eroğlu

Benim de merak ettiğim bir konu yan yatıyorum hala arkasına destek koyarak

Kaç aylık bebeğiniz
C

Cansu E.

22 Ocak 2026 01:38

Dilek S

Kaç aylık bebeğiniz

3 ay 19 gün
D

Dilek S.

22 Ocak 2026 01:40

Damla Akbulut

Evet sirt üstü diyecektim. Ne zaman yatırsam uyaniyor

Yattığı yer sizin kucağınızdan daha soğuk geliyorsa uyanabilir.Ben dönmeye başlayana kadar reflü yatağı kullandım.Çok rahat uyuyordu.Çoğu zaman yanda yatırdım destekleyerek çünkü sürekli bir tarafa yatması kafa yapısınıda boza biliyor.
B

Betül ..

22 Ocak 2026 01:45
Bebeğim 6 aylık ama hâlâ sırt üstü yatmıyor gaz rahatsız ediyor onu kendi kendine yan dönüyor yani yapacak bir şey yok bebek kendi için en iyisini buluyor bence
Damla A. .

Damla A. ..

22 Ocak 2026 04:06
Anne yani bebek yatağı artık küçük geliyor sadece besigine koyduğum zaman da uyanıyor siz nasıl biraktirdiniz
D

Dilek S.

22 Ocak 2026 08:54

Damla Akbulut

Anne yani bebek yatağı artık küçük geliyor sadece besigine koyduğum zaman da uyanıyor siz nasıl biraktirdiniz

uyuduktan sonra yatağına bırakıyordum uyanacak gibi olduğunda sırtına pat pat yapıp tekrar daldırıyordum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir