Yataş Juno Yatak
117 görüntüleme
Ö
Özge Ş.
7 Haziran 2026 19:40
Arkadaşlar doğurmadım henüz ama almış oldum memnun kalan varmı
H
Hatice K.
7 Haziran 2026 19:59
Ben kullandım 3 aya yakın kızım 3 ay civarı 6 kiloydu bıraktık başlarda çok rahat geldi bana yanımızda uyuttuk masanın üzerine koyduk her yerde bizimleudi ama bazıları memnun değil muadillerini düşünebiliriz bu arada kumaşı topaklanma yapıyor
Ö
Özge Ş.
7 Haziran 2026 20:08
Ben kullandım 3 aya yakın kızım 3 ay civarı 6 kiloydu bıraktık başlarda çok rahat geldi bana yanımızda uyuttuk masanın üzerine koyduk her yerde bizimleudi ama bazıları memnun değil muadillerini düşünebiliriz bu arada kumaşı topaklanma yapıyor
M
Merve T.
7 Haziran 2026 20:18
Boynu aşağıya doğru eğiliyor. Ben biraz kullandıktan sonra bıraktım açıkçası. Nefes almasında problem oluyor gibiydi. Dümdüz bir zeminde yatması bence daha iyi
B
Burcu G.
7 Haziran 2026 20:22
İlk haftalarda çok iyiydi; daha sonra büyüdükçe ya da bebeğiniz kilolu doğduysa yapısı gereği boynu inanılmaz içeri kaçıyor. İçime sinmedi kullanmayı bıraktım
H
Hatice K.
7 Haziran 2026 20:39
bencede briaz bükülğyodu fakat sorduğunda anne kârnı pozisyonu diyorlardı ben alttan müslimlr destek vermiştim eğer isterseniz şstagram adresinden görsel atabilirim
Ö
Özge Ş.
7 Haziran 2026 20:41
bencede briaz bükülğyodu fakat sorduğunda anne kârnı pozisyonu diyorlardı ben alttan müslimlr destek vermiştim eğer isterseniz şstagram adresinden görsel atabilirim
Yükleniyor...