Yataş Juno Yatak

117 görüntüleme
Ö

Özge Ş.

7 Haziran 2026 19:40
Arkadaşlar doğurmadım henüz ama almış oldum memnun kalan varmı
H

Hatice K.

7 Haziran 2026 19:59
Ben kullandım 3 aya yakın kızım 3 ay civarı 6 kiloydu bıraktık başlarda çok rahat geldi bana yanımızda uyuttuk masanın üzerine koyduk her yerde bizimleudi ama bazıları memnun değil muadillerini düşünebiliriz bu arada kumaşı topaklanma yapıyor
Ö

Özge Ş.

7 Haziran 2026 20:08
Hatice Kurtcu
Ben kullandım 3 aya yakın kızım 3 ay civarı 6 kiloydu bıraktık başlarda çok rahat geldi bana yanımızda uyuttuk masanın üzerine koyduk her yerde bizimleudi ama bazıları memnun değil muadillerini düşünebiliriz bu arada kumaşı topaklanma yapıyor
Boynu falan bükülüyor muydu bebeğinizin nefes almalarında problem yaşadınızmı
M

Merve T.

7 Haziran 2026 20:18
Boynu aşağıya doğru eğiliyor. Ben biraz kullandıktan sonra bıraktım açıkçası. Nefes almasında problem oluyor gibiydi. Dümdüz bir zeminde yatması bence daha iyi
B

Burcu G.

7 Haziran 2026 20:22
İlk haftalarda çok iyiydi; daha sonra büyüdükçe ya da bebeğiniz kilolu doğduysa yapısı gereği boynu inanılmaz içeri kaçıyor. İçime sinmedi kullanmayı bıraktım
H

Hatice K.

7 Haziran 2026 20:39
bencede briaz bükülğyodu fakat sorduğunda anne kârnı pozisyonu diyorlardı ben alttan müslimlr destek vermiştim eğer isterseniz şstagram adresinden görsel atabilirim
Ö

Özge Ş.

7 Haziran 2026 20:41
Hatice Kurtcu
bencede briaz bükülğyodu fakat sorduğunda anne kârnı pozisyonu diyorlardı ben alttan müslimlr destek vermiştim eğer isterseniz şstagram adresinden görsel atabilirim
Çok sevinirim ozsahall ismim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir