Yatarken Sırt Üstünden Yüz Üstüne Dönüyor

152 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Ocak 2026 20:16
Kızım 7 ay 12 günlük son 5 gündür sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ve uyanıyor neden olabilir ya
F

Fatma S. ..

23 Ocak 2026 20:42
Bunu yapmayı öğrendiği için gece uykuda da yapıyorlar aslında benim ki ayağa kalmayı öğrendiğinde gece sürekli uyanıp ayakta duruyordu
Ü

Ümmühan ..

23 Ocak 2026 21:08
Benimki 2 aydır öyle yapıyor şu an öyle rahat ettiğini düşünüyorum artık ne kadar çevirsem de belli bi süre sonra kendi dönüyor hatta beşikte emeklemeye çalışıyor uykuluyken şu ab 6,5 aylık
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Ocak 2026 21:10
Ya zaten emeklemeye çalışıyor ama Buda yeni çıktı gündüz uykusu bölünüyor
İlsu O. K.

İlsu O. K.

23 Ocak 2026 21:16
Yeter Hanım Merhaba; 10 aylıkta muhtemelen yüz üstü uyumalar başlayacak gece boyu 沈☺ dönmeyi öğrendikten sonra engellemek pek mümkün olmuyor. Oğlum 10 aylık yan ya da sırt üstü yatırdığımız an yüzüstü dönüp uyuyor artık,başınıda rahat çevirmeyi yapıyor böylelikle rahatsız olursa kendini ayarlıyor☺ muhtemelen daha bebeğiniz rahat edemiyordur, boyun baş ayarlayamıyordur uyurken ki normal. Eğer bebeğiniz dönünce uyanırsa geri çevirin siz uyanıkken iki yana destek yastık koyabilirsiniz ama uyuduğunuzda yapmayın. Ben yan yatış yastıklarını kullandım tam dönmeyi uykuda yapana kadar iş görüyor ☺ emeklemeye çalışıyorsa yatağında uyurkende deneyecektir bu da uykuları biraz etkiler.. ☺ sabredin geçecek demek isterdim ama bu dönme, emekleme bitecek peşine diş başlayacak sonra yürüyeceğim diyecek.. Ağzıyla yağmur püskürtecek diye uykusuz 3 gece geçiren bir anne olarak size kolaylıklar diliyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Ocak 2026 21:16
Merhaba ilsu hanım aydınlattınız beni teşekkür ederim bişey soracaktım kızım sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama tekrar sırt üstüne dönemiyor ne zaman döner tam tur
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Ocak 2026 21:18
tam sürünemiyorda yada tam ne zaman emekler
İlsu O. K.

İlsu O. K.

23 Ocak 2026 22:34
Yeter Hanımcım valla her bebek kendine özel.. Siz bebeğinizde gelişim olarak sizi endişelendiren bir şey oldumu mutlaka doktora danışın bebek özelinde değerlendirmeli diye düşünüyorum çünkü bazen gerçekten sorun olmuyor bebeğin sadece desteğe ihtiyacı oluyor ama 8-9 aya kadar tam dönme için bekleniyor genelde. Emekleme için bir şey diyemeyeceğim bir çok doktor bunu bir basamak olarak görmüyormuş fakat benim oğlum prematüre bu yüzden biz desteklemeye çalışıyoruz bol bol 8-9 gibi sürünmeye başladı şimdi düz üzerine kalkıp ileri geri yapıyor ama ilerleme yok daha çok komando gibi sürünüyor 🤣
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Ocak 2026 22:35
İster istemez insan merak ediyor ya
İlsu O. K.

İlsu O. K.

23 Ocak 2026 23:00
Çok haklısınız bende öyleyim ☺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir