Yatarak Emzirme

156 görüntüleme
Merve G.

Merve G.

20 Mart 2026 02:28
Merhaba 3 aylık bebeğim son 10 gündür yatarak emmeye alıştı ve aşırı seviyor gece uykusuna öyle geçiş yapıyoruz gün içinde yine aynı şekilde uyumak istiyor beni de çok rahatlattı bu durum ama bi kaç yerde kulak iltihabı yapar gibi bişeyler okumuştum kafam karıştı endişeliyim
A

Arzu.G

Premium Üye
20 Mart 2026 02:48
Sizin aylarda ben de kafaya takıp araştırmıştım .bir doktor videosunda şey diyordu kucaginizda ters çevirip mi emziriyorsunuz kucağınızdayken de yatar pozisyon değil mi zaten :) 18 aylık şuan bizimki .sanırım 15 ayı geçmiştir yatarak emmeye başlayalı .çok şükür bir zararıni görmedim özellikle gece uykularinda anneye büyük kolaylık
Merve G.

Merve G.

20 Mart 2026 02:51
Kesinlikle büyük kolaylık ikimizde çok alıştık içimi rahatlattınız teşekkürler 🤩
A

Aleyna D.

20 Mart 2026 04:15
Yatarak emme kızım 2 yasinda sayılır eşimin en sevmedigi sey bir tek senden duyuyorum der
Merve G.

Merve G.

20 Mart 2026 07:11
Ah erkekler çok komikler 😂
E

Eliff

20 Mart 2026 08:31
Bebeğim 8,5 aylık hep yatarak emzirdim çok şükür bir sorun yaşamadım🙏🏻
Buse Ç.

Buse Ç.

22 Mart 2026 14:11
Benim oğlumda 3 aylık ve emzik alan bir bebek değil. Sürekli memede uyumak istiyor hatta memede yaşamak istiyor desem yanlış olmaz. Ben de gece emzirerek yatıyorum. Ağzını burnunu kapatmayacak şekilde pozisyon almaktan tüm kaslarım uyuşuk ama mecbur. Bence anne bebek koyun koyuna uyuması da güzel yani :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir