Yatarak Emzirme

120 görüntüleme
S

Sema K. ..

6 Temmuz 2025 20:22
İyi akşamlar
Geceleri emzirmek zor oluyor o yüzden bebeğimi yatarak emzirmek istiyorum bi sakıncası olur mu acaba
Ş

Şeymanur B.

6 Temmuz 2025 20:34
Benim annem yatarak emziriyormuş bizi ama benim bebeğimin sürekli boğazına kaçtığı için cesaret edemiyorum bide reflümüz var 🫩
B

Büşra T.

6 Temmuz 2025 21:28
Yatarak emziren tanıdıklarım var o uyuyormuş çocukta yanında emerek yatıyormuş uyuyormuş bir sorun olmuyormuş vs. benim bebeğim mama içiyor ama emziriyor olsaydım kesinlikle yapamazdım bir kişide sorun olmaması kimsede sorun olmaz anlamına gelmiyor bence yapmayın çok kötü sonuçlarıda olabilir Allah korusun evlatlarımızı
Büşra B. .

Büşra B. ..

6 Temmuz 2025 21:40
Benim bebeğimin kulak enfeksiyonu olmuştu üst solunum yolu enfeksiyonlarında doktorumuz hemen yatarak mı emziriyorsun diye soruyor ki ben hiç o şekilde emzirmedim içime sinmiyor. Şehrimizde çok meşhur ve eski bi doktordur ve önerilerine çok güvenirim sakın yatarak emzirme aman demişti kulaklarına doğru bişey oluyomus tam bilemiyorum ama tavsiye etmem Allah korusun 10 dk sürüyo emzirme zaten 10 dk için sonra enfeksiyonuyla ateşiyle uğraşmak daha zor bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir