Yatar Pozisyondan Oturur Pozisyona Gelme

697 görüntüleme
B

Berfin Ö.

9 Haziran 2026 09:51
Bebekleriniz ne zaman Yatar pozisyondan oturur pozisyona gelmeye basladı?
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Haziran 2026 10:09
Bizimki 8. Ayında başladı ama öncesinde desteksiz oturmaya hafif emekler pozisyona gelmeye başlamışti bunlar etkiledi benimkini
A

Aslıhan G.

9 Haziran 2026 10:21
Her bebekte değişiyor gelişim , bizde 4 aylık destekli oturmaya başlamıştı gün içinde 5-10 dk alıştırma şeklinde yapıyordum . 5,5 aylık desteksiz oturabiliyordu . Ama 9. Ayında da bu durumu yaşayabilir gayet normal süreç yani .
G

Gülcan Ş.

9 Haziran 2026 10:46
Biz 1 yaşındayız bu itibariyle henüz yatar pozisyondan oturmaya geçiş yapmıyor
T

Tuğba B. ..

9 Haziran 2026 11:08
Benimki 1 yaşında yaptı antreman yaptırın instegramda docdrfatihtekin var fizyoterapist sayfasına bakın çok yardımcı oluyor
T

Tuğba B. ..

9 Haziran 2026 11:10
Yatat pozisyondayken sol ayağına eliniz ile bastırın sağ elinide tutup oturur pozisyona getirin bebek sol elini kalkatken yere dayıyor zamanla krndisi yapmaya başlıyır
B

Berfin Ö.

9 Haziran 2026 22:21
Hepinize çok teşekkür ederim 🤍
D

Demet Ş.

26 Temmuz 2026 15:17
Gülcan Şahan
Biz 1 yaşındayız bu itibariyle henüz yatar pozisyondan oturmaya geçiş yapmıyor
Merhaba benim kızım da iki hafta sonra bi yaşına girecek hala yatar pozisyondan oturmaya geçiş yapamıyo bizim desteğimizle yeni yeni yapmaya başladı sizinki şuan nasıl doktorla görüştünüz mü
G

Gülcan Ş.

26 Temmuz 2026 21:11
Demet Şahin
Merhaba benim kızım da iki hafta sonra bi yaşına girecek hala yatar pozisyondan oturmaya geçiş yapamıyo bizim desteğimizle yeni yeni yapmaya başladı sizinki şuan nasıl doktorla görüştünüz mü
Yaa çok şükür bir yaşına girince dengeyi sağladı bende üzülüyordum çünkü 1 yaşına kadar 3 kez nöbet geçirdi gelişimi durakladı resmen diş çıkarma eylemi bile geriledi ama tam yaşına girdiği an pozisyonu tutturdu bir anda oluyor hersey üzülmeyin yerde bol bol vakit geçirtirin ben yürüteçle çok zaman geçirdim yürüteci ortadan kaldırdım kızım daha rahat etti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir