Yataktan Düştü 😥

215 görüntüleme
H

Hanife G.

23 Temmuz 2025 05:18
6 aylık bebeğim dün yataktan düştü parkenin üzerine. Nasıl düştüğünü göremedim. Geldiğimde sırt üstüydü. Dünden beri ağlamaktan helak oldum. Başına böyle bi durum gelen var mı
C

Cennet T.

23 Temmuz 2025 05:31
Benimki de aynı 6 aylık 1 hafta önce aynı şekilde düştü 2 gün gözlemledim farklı bi davranışı var mı fışkırır tarzda kusma var mı kulak arkasın da morarma var mı diye kontrol ettim herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür şu anda da çok iyi Allah’a çok şükür bence siz de caninizi sıkmayın eğer bir farklılık görürseniz mutlaka doktora götürün siz kötü olup ağlarsanız bebekle sizden maalesef çok etkileniyor
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 05:32
Herhangi bir yerinde morluk şişlik falan yoksa özellikle kafa yerinde korkmayın eğer canı acısa sürekli ağlardı osman hocanın bununla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam bakın isterseniz
C

Cennet T.

23 Temmuz 2025 05:32
Tabi bu arada ek gıda alıyorsa farklı bir şey yedirmedim çünkü hani takip etmem gerektiği için yedirdiğim bir şeyden de farklılık olabilirdi o yüzden farklı bir şey yedirmedim 
Seda Ö.

Seda Ö.

23 Temmuz 2025 05:43
Ay çok geçmiş olsun
Bizim de başımıza geldi hemen acile gitmiştik gece 11 miydi neydi .
Şükür bisi çıkmadı ama
Takipte kalın
İçiniz rahat etmiyorsa hastaneye gidin
H

Hanife G.

23 Temmuz 2025 05:48
Muayenr ettik doktor 2 saat hastanrde kaldık takip ediyorum hala şuan 15 saat oldu düşeli. Düştükleri yerin boyu ne kadardı sizde acaba
C

Cennet T.

23 Temmuz 2025 05:52
Yüksek bizim yatak maalesef çok korkmuştum
H

Hanife G.

23 Temmuz 2025 05:59
Böyle bikorku hayatımda yaşamadım sanırım. Rabbim yaşatmasin kimseye de çok zor gerçekte.n. insan korkmuyo değil ilerde bi. Sıkıntı çıkar mı acaba diye. Tomografi de çekmiyolar küçük oldukları için
S

Sümeyye B.

23 Temmuz 2025 06:05
Bizim de basımıza geldi yataktan düştü gittiğimde sırtüstüydü doktora gittik kusma vs yoksa mr cekilmeye gerek yok 48 saat gözlemleyin dedi sükür bir şey olmadı umarım bidaha yasanmaz
Ş

Şükran Ö. T. ..

23 Temmuz 2025 06:14
Benimde oğlum 6 aylık geçen gün yataktan parkeye düştü hemen ilk olarak sakinlestirip başını gözünü yüzünü kontrol ettikten sonra kollarına bacaklarına baktım parke zemin güvenli zemin arasındaymış uyurken bütün gün izledim mama takibimi yaptım kusması var mı huzursuzluğu var mı diye kontrol ettim bende çok ağladım ama sanırım bizde böyle büyüyeceğiz
E

Elif S.

23 Temmuz 2025 06:27
Parke yumuşak zemin sayılıyor, gözlem yapın. Kusma huzursuzluk gözlerde kayma vs yoksa sorun yoktur. Benim de başıma geldi maalesef hem de daha çok küçüktü 3 aylık falandı.
H

Hanife G.

23 Temmuz 2025 06:36
Çok geçmiş olsun çok küçükmüş Kıyamam Allah ım hepsini korusun. Gözlemliyorum 16. Saate girdik ilk 24 saat sanırım önemli. Olan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir