Yataktan Düşme,koltuktan Düşme

134 görüntüleme
M

Makbule E.

3 Ocak 2026 07:03
Bebeğim 7.5 aylık 60 cm yataktan düştü, keyfi yerinde herhangibir yerinde morarma kızarıklık yok, yine de tomografi çekilmesi şart mışu salgın döneminde hastaneye gitmekten korkuyorum
M

Merve ..

3 Ocak 2026 07:22
Merhaba daha önce bende yaşadım aynı durumu internetten de çok araştırdım2-3 saat uyutmadan gözlemleniz gerekiyor. Eğer keyfi yerindeyse gözlerde kayma kusma huzursuzluk beklenmedik ağlama vs yoksa morarma şişlik yoksa sorun olmaz yazıyordu
M

Makbule E.

3 Ocak 2026 07:29
Çok şükür bahsettiğiniz şeylerden hiç biri yok 2 saat oldu şu anda doktor tomografi çekilemsi lazım dedi ama dediğim gibi salgın dönemi olduğundan ve herhangibir belirti olmadığından çocuğugereksiz hastane ortamına sokmak radyasyona maruz bırakmk istemiyorum
B

Buket ..

3 Ocak 2026 07:37
Boşuna hastaneye götürmeyin 1 ay önce bizimki de yataktan düştü herhangi bir şeyi yoktu hastaneye götürdük doktor gozlerde kayma kusma iştahsızlık donuk bakma tepkisizlik uyku hali şişlik yoksa getirmeyin evde gözlemleyin demişti
D

Dilara C. A.

3 Ocak 2026 07:47
Bebeği en iyi annesi tanır. Hislerinize güvenin. Bebeğinizde anormal bir şey gözlemlemiyorsanız -ki en az 24 saat gözlem gerekir- götürmeye gerek yok. Benim bebeğimde 60 cm yataktan düşmüştü aynı aylarda.maalesef hiç istemesek de başımıza geliyor böyle şeyler. Lütfen üzülmeyin 🙏🏻
Aysel K.

Aysel K.

3 Ocak 2026 09:25
Her bebek düşüyor benim oğlum da masadan düşmüştü gözlemleyin yeterli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir