Yataktan Düşme,koltuktan Düşme
134 görüntüleme
M
Makbule E.
3 Ocak 2026 07:03
Bebeğim 7.5 aylık 60 cm yataktan düştü, keyfi yerinde herhangibir yerinde morarma kızarıklık yok, yine de tomografi çekilmesi şart mışu salgın döneminde hastaneye gitmekten korkuyorum
M
Merve ..
3 Ocak 2026 07:22
Merhaba daha önce bende yaşadım aynı durumu internetten de çok araştırdım2-3 saat uyutmadan gözlemleniz gerekiyor. Eğer keyfi yerindeyse gözlerde kayma kusma huzursuzluk beklenmedik ağlama vs yoksa morarma şişlik yoksa sorun olmaz yazıyordu
M
Makbule E.
3 Ocak 2026 07:29
Çok şükür bahsettiğiniz şeylerden hiç biri yok 2 saat oldu şu anda doktor tomografi çekilemsi lazım dedi ama dediğim gibi salgın dönemi olduğundan ve herhangibir belirti olmadığından çocuğugereksiz hastane ortamına sokmak radyasyona maruz bırakmk istemiyorum
B
Buket ..
3 Ocak 2026 07:37
Boşuna hastaneye götürmeyin 1 ay önce bizimki de yataktan düştü herhangi bir şeyi yoktu hastaneye götürdük doktor gozlerde kayma kusma iştahsızlık donuk bakma tepkisizlik uyku hali şişlik yoksa getirmeyin evde gözlemleyin demişti
D
Dilara C. A.
3 Ocak 2026 07:47
Bebeği en iyi annesi tanır. Hislerinize güvenin. Bebeğinizde anormal bir şey gözlemlemiyorsanız -ki en az 24 saat gözlem gerekir- götürmeye gerek yok. Benim bebeğimde 60 cm yataktan düşmüştü aynı aylarda.maalesef hiç istemesek de başımıza geliyor böyle şeyler. Lütfen üzülmeyin 🙏🏻

Aysel K.
3 Ocak 2026 09:25
Her bebek düşüyor benim oğlum da masadan düşmüştü gözlemleyin yeterli