Yataktan Düşme

199 görüntüleme
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 13:24
Kızım 7 aylık az önce yataktan düştü. Kafasını yere çarpmadı. Park yatağının yanına değdi sadece. Poposunun ve bacaklarının üstüne düştü gibi oldu. Az ağladı hemen sustu. doktora gitmeli miyiz acaba, uykusu da sıkıştırdı tam saatiydi
N

Nur ..

14 Temmuz 2026 13:28
Fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma bilinç bulanıklığı vs yoksa gerek yok evde takip edin bebeğim 10.5 aylık 2 kez bizim yatağımızın üstünden düştü çok şükür bir sıkıntı olmadı
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 13:30
Nur 🌸
Fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma bilinç bulanıklığı vs yoksa gerek yok evde takip edin bebeğim 10.5 aylık 2 kez bizim yatağımızın üstünden düştü çok şükür bir sıkıntı olmadı
İlk kez oldu çok panik oldum, hemen sustu aslında keyfi de iyi gibi şuan ama uyumak istiyor
N

Nur ..

14 Temmuz 2026 13:34
Keyfi yerindeyse uyutun bence 2 saat içinde uyanmazsa uyandırıp takip edersiniz
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 13:35
Nur 🌸
Keyfi yerindeyse uyutun bence 2 saat içinde uyanmazsa uyandırıp takip edersiniz
Teşekkür ederim 🙏🏻
N

Nur ..

14 Temmuz 2026 13:35
Yağmur Bulut
Teşekkür ederim 🙏🏻
Çok geçmiş olsun 🌸
Z

Zeynep

14 Temmuz 2026 14:06
Benim kızımda düştü yataktan hastaneye götürdük kusma gözlerde kayma yani olanı dışında bir şey olursa direkt getirin dedi . Uyuma beslenme yapabilir her saat başı dokunun bi yoklayın dedi çok şükür bir şey olmadı 🥹
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 14:08
Zeynep
Benim kızımda düştü yataktan hastaneye götürdük kusma gözlerde kayma yani olanı dışında bir şey olursa direkt getirin dedi . Uyuma beslenme yapabilir her saat başı dokunun bi yoklayın dedi çok şükür bir şey olmadı 🥹
Teşekkür ederim. Sizi de çok geçmiş olsun 🙏🏻
Z

Zeynep

14 Temmuz 2026 14:09
Yağmur Bulut
Teşekkür ederim. Sizi de çok geçmiş olsun 🙏🏻
Sizlere de geçmiş olsun
Z

Zahide.

14 Temmuz 2026 15:30
7.5 aylıkken benim bebeğimde çekyat tan düştü kusma vs olmadı kısa süreli ağlayıp sustu evde takip ettim 24 saat uykusunda sürekli dürttüm saatte bi tepki veriyor mu diye şükür bişey olmadı geçmiş olsun çok
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 15:47
Zahide.
7.5 aylıkken benim bebeğimde çekyat tan düştü kusma vs olmadı kısa süreli ağlayıp sustu evde takip ettim 24 saat uykusunda sürekli dürttüm saatte bi tepki veriyor mu diye şükür bişey olmadı geçmiş olsun çok
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun ❤️🩹
Y

Yağmur B.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 15:49
@Osman Gönülal
image
2 saat geçti halinde bir değişiklik vs yok fakat kafası sürtünmeden kanamış galiba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir