Yatakta Dönme

229 görüntüleme
H

Havvanur K.

25 Temmuz 2026 23:36
Merhaba. Bebeğim 4 aylık dönmeye başladığından beri yüzüstü uyumak istiyor. Döndüğünde sırtüstü çevirsem de hemen tekrar yüzüstü dönüp öyle uyuyor. Bu şekilde daha rahat olduğunu fark ediyorum ama bi yandan da güvenli mi diye endişe içerisindeyim çünkü yüzüstü yatarken tekrar sırtüstüne dönemiyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu durumu yaşayan var mı?
N

Nilüfer B.

25 Temmuz 2026 23:52
Benim bebegim de 6 aylık. Dönmeye başladığından beri yüzüstü yatıyor. Ben çevirsem de rahatsız olup tekrar dönüyor. Zamanla diğer yöne de dönmeye başlıyorlar. Kendileri nasıl rahat ederse oyle oluyor maalesef. Ben de ilk zamanlar endişe ediyordum ama artık alıştım. Yine de arada sırada kontrol ediyorum cok kapandı mı yüzü diye.
S

Sema

26 Temmuz 2026 00:43
Osman hoca bunla ilgili açıklama yapmıştı yakın zamanda. Genelde gazlı olan bebekler yüzüstü uyumayı severmiş. Siz yine yatırın sırt üstü dönerse değiştirmeyin. Ama sürekli kontrolda kalın. Bir şey olmaz diye düşünüyorum
S

Selin A.

26 Temmuz 2026 01:45
Baş kontrolünü sağladıktan sonra bir şey olmaz inşallah, benim kızım da hep öyle uyudu. Sadece geri sırt üstü dönemediğinde ağlıyordu ben çeviriyordum
Duygu B. B.

Duygu B. B.

27 Temmuz 2026 00:20
Beslenme sonrası bir tık daha dik tutup gazını çıkardığın sürece daha rahat olur, kendisi nasıl rahat edecekse o şekilde uyuyor maalesef
B

Bilge B.

27 Temmuz 2026 09:32
Benim bebeğim 2 aylık erkek ve gaz probleminden dolayı 40 çıktığından beri hep yüz üstü yatıyor kafasını sağa sola çevirebiliyor ama yinede benimde en büyük sıkıntım bu durum
M

Meltem G.

27 Temmuz 2026 10:08
4. Aydan beri bebeğim yüzüstü uyuyor hatta emekleme pozisyonuna gelip uyanıyordu sürekli müdahale etmedim yeni becerileri deniyor çünkü müdahale etmeyince kendi kendine uykuya geçmeyi öğrendi bu sefer uyurken bir anda ayağa kalkmaya başladı sonra tekrar yattı şu an kalkıp emziğini alıp uyumaya devam ediyor ilk başta zorlayıcı görünebilir ama zamanla oluyor yatakta örtü ve yastık bırakmadığınız sürece güvenli bir uyku olur nefessiz kalmaz bence çünkü rahatsızlık hissettiğinde hareket etmeyi öğrenmiş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir