Yatak Değişikliği

35 görüntüleme
Z

Zeynep K.

22 Temmuz 2025 20:18
8 aylık oğlumu yatağı küçük geldigi için park beşiğe geçirmeye karar verdik. Ancak bu esnada evimde misafir oldugu için park besigi kuramadik ve birkac gün bizim yatağımizda uyumak zorunda kaldı. Misafirden sonra beşiğini kurduk fakat şimdi yataginda yatiramiyoruz. Sanki sırtında sensör varmis gibi yataga koyar koymaz bagirmaya başlıyor,ayni dakika içinde benim yatagima koyunca uyuyor.Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmamızı önerirsiniz?Kendi yatagimda yatamayinca ben çok yorgun hissediyorum,bebegi ezerim korkusuyla da yatagimda yatamiyorum.😔
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

22 Temmuz 2025 20:29
Merhaba bebeğim 6 aylık bizde de aynı durum var ayeılık kaygısı yaşıyor olabilirler. ben yanında yattığımda daha çok uyur mesela. Ben beşiğine koymak için iyice dalmasını bekliyorum dalana kadar da yanında uzanıyorum . Belki o şekilde deneyebilirsiniz. Ve emzikle uyutuyorum uykuya dalmasını epey kolaylaştırıyor. Bu süreçte park yatağa alıştırmak için yatağın yanını indirip yatağıma sabitlemiştim ve ellerimle ona dokunuyordum o şekilde de yatağında kalma süresi uzadı . Umarım faydası olur
Z

Zeynep K.

22 Temmuz 2025 20:48
teşekkür ederim🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir