Yasına Uygun Olmayan İlaç ve Muadıl

76 görüntüleme
A

Ayşe K.

18 Haziran 2025 20:20
1yaş kızımın agıznıcınde ve dilinde aft tarzı beyaz yaralar var nde enfeksiyon olmuş dedı antıboyotık ve aftoral sprey yazfı ama eczacı da bu bu yasa uygun degıl nıye yazmıs falan eedı aklımı karıştırdı ve sonra elınde aftoral yok muadil tantum verde var dedı onu vedı bende kullanmadım kafam çok karıstı aftoral mı muadıl olan mı kulalnmam gerek yada ıkısıdd kullanmamam gerek eczacı kafamı karıştırdı hemde başka muadıl verdı de yazdıgı yokmuş agzıda çok kötü ateşi de var ama vermedım sprey
Ö

Özge T.

18 Haziran 2025 20:29
Karbonatlı su ile temizleyin bir kaç gün faydasını göreceksiniz bizde yaşadık dil altın da aft
A

Ayşe K.

18 Haziran 2025 20:34
Teşekkür edeım sağolun özge topal Dılını üç kısmını yapabıldım ama dıger yaralar bademcıkelrın ordaymıs asla elletmıyor agzını acmıyıo yemek bıle yıyemıyo sıvı şeyler bıle maffoldu hem kendı hem bız ilaca da açmıyor agzını bugün bıraz dalından karadut kopraıp suyunı cıkarıo verdum belki ıyi gelır
S

Sevda Ç.

18 Haziran 2025 20:55
Merhaba aft bizde çok çıkıyordu bir yaşında ve b12sinin çok çok düşük olduğunu öğrendik b12 kullanınca tamamen geçti aftoral sprey kullandık onu öneriyorum bir de wefood hindistancevizi yağı verebilirsiniz hemen geçiyor yediği anda
A

Ayşe K.

18 Haziran 2025 21:19
Sevda çınar ilk defa oldu bzım herşeyi agzına sokuyo ondan oldu snaırım halıdan falan bulduğunu atıyo aftoral alayım yarın zaten Dr onu yazdı Hindistan cevıI yagını da yarın denıycem çok teşekkür edeım 🙂
S

Sevda Ç.

19 Haziran 2025 04:21
Acil şifalar diliyorum 🫶🏻🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir