Yaş Aralığı Yakın Bebekler

64 görüntüleme
B

Büşra K. ..

25 Aralık 2025 21:06
Arkadaşlar merhaba içim çok sıkılıyor bunları yazarken gözlerim doluyor iki kızım var biri 22 aylık diğeri 3 aylık büyük kızıma vakit ayıramıyorum diye kahrediyorum kendimi çok mu abartıyorum bilmiyorum duygularım çok karışık büyük kızım ilgi istiyor diğeri de göğsümde sürekli her gece yastığa başımı koyduğumda ilgilenemedim ilk göz ağrımla diyorum küçük kızımın gündüz uykuları kısa oluyor gece yatmadan her yeri topluyorum büyük kızım kahvaltı da patatesi çok seviyor patatesi bile gece doğrayıp suda bekletiyorum gece toz alıyorum kapı siliyorum ev süpürme dışında her işi yapıyorum ki büyük kızıma vakit ayırıyım ama olmuyor ikisine de aynı anda yetemiyorum büyük kızım gözüme bakıyor anne diyor ya eriyorum çok karışığım küçük kızım doğduğu için asla pişman değilim ikisini de canımdan çok seviyorum ama yetemiyorum her gece gelişimleri için neler yapabilirim büyük kızımı ihmal ettim mi bugün az mı sarıldım öptüm yavruma diye düşünmekten uyuyamıyorum çok sıkışmış hissediyorum arkadaşlar
B

Büşra İ. S. ..

25 Aralık 2025 21:48
Merhaba, annelik tam da böyle bir şey. Her zaman yetebildim mi kaygısı taşımak. Ama kesinlikle korkma. Onların gelişimine yapacağın en iyi destek mutlu bir anne olmak. Ev işlerini biraz aksatabilirsin bence. İkinci bebeğin daha çok küçük. Tamamen sana bağlı. Bu nedenle kendini yorgun hissetmen çok normal. Sağlıklı iki çocuğunla gününü geçirmenin tadını çıkar. Eminim küçük bebek bir kaç ay sonra kendi başına kalabildiğinde bir nebze daha rahatlayacaksin. Çünkü büyük kardeş ile ilişki kurmaya başlayacaklar. Tek çocuğun olsa da acaba sorularını zaten soruyor olacaktın. İşte bu annelik. Destek alabilirsen küçük bebeğe biri bakarken sen de büyük kardeş ile sadece resim yapmak da olsa vakit geçirmeye çalışabilirsin.
G

Gamze A.

25 Aralık 2025 21:52
Böyle duyguda olmanız çok normal siz bi annesiniz❤️bence mükemmelsiniz malesef insana bu duyguları hissettiren anlar oluyor ama küçük kızınızın daha çok ihtiyacı var bebek çünkü. Boşverin ev işini gerçekten çünkü sizi sadece yıpratır ve değerli vaktinizi alır ekstra bi katkısı olmaz. Siz sadece kızlarınıza odaklanın küçüğü ile ilgilenirken büyük kızınızı yanınıza alın sarılın öbürünü emzirirken.bu kızınıza iyi de gelir ikisine birden vakit ayırırsınız.ama üzmeyin kendinizi çünkü çocuklarınıza yansır. Bunu bi anne olarak söylüyorum 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
G

Gamze A.

25 Aralık 2025 21:55
Yani ev işi yemek o bu bitmez asla eşinizden destek alın oda olmadı boşverin herşeyi koyun bebeği arabasına büyük kızınızı alın dışarı çıkın bi hava alın gezin yapın kendinize bunları. Zor geliyor yapamam diyor insan ama anneler herşeyi başarır. Yeter ki istesin. Onlar da öyle bi enerji bi annelik duygusu var ki dağı deler çocukları için. Bi bakmışsınız zaman geçmiş büyümüşelr 🥺🤲🌺🌺
B

Büşra K. ..

25 Aralık 2025 22:00
Çok sağ olun arkadaşlar doldum öyle birden çok teşekkür ederim dikkate alıcam yazdıklarınızı❤️🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir