Yaş Akciğerle Sonuçlanan Doğum
62 görüntüleme
M
Merve A.
27 Haziran 2025 09:58
Hamileliğim boyunca doktorum bebeğimin aşağıda olduğunu söyledi. Çok hareket edemeden geçirdim süreci. Çatı muayenesi yaptırdım, vajinal doğum istiyordum. Bebek 3800 üzeri olursa sezaryen yapabileceğimizi iletti doktorum. 38+2 de kontrole gittiğimde bebeğin kafası kanalda olduğu için tam kiloyu ölçemediğini ama kilosunun 3.800 çıktığını iletti ve aynı gün sezaryen ile doğum yaptım. Sancı, açılma hiçbir şey yoktu ama bebeğin gelişimi iyiydi ve nihayet 4.400 kg ile doğdu. Bebeğimi ameliyathanede gördüm. Sonra bir daha göremedim. Hastanenin çocuk doktoru entübe edilmesi gerektiğini söyledi. 10-15 gün yoğunbakımda kalması gerektiğini ilettiler. Ağzına burnuna hortumlar takmışlardı. Ben henüz ameliyattan yeni çıktığım için bebeğimi göremedim. Hastaneye pek güvenemediğimiz için daha büyük bir hastaneye ambulans ile naklini istedik bebeğin. Gittiği hastanede sadece bir gün ağzında boru ile kaldı. 2 gün de kontrol ve tedavisi için kaldı. Yeni hastanedeki doktor, bebeğimizin durumunun çok iyi olduğunu, entübelik bir durum olmadığını ve orada kısa süreli bir misafir olacağını iletip rahatlattı bizi ki öyle de oldu. 3 gün sonunda çocuğuma kavuştum. Gayet sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.
Doğumdan sonra o Hastaneden boş pusetle çıkmak çok zor geldi. Hastane odasını süsletmiştim. Yanıma makyaj malzemeleri saç maşaları getirmiştim. Bebeğimle güzel resimler çekilmek için ama sağlıktan öte her şey yalan olduğu için hepsi boş hazırlık olmuş oldu.
Doğumdan sonra o Hastaneden boş pusetle çıkmak çok zor geldi. Hastane odasını süsletmiştim. Yanıma makyaj malzemeleri saç maşaları getirmiştim. Bebeğimle güzel resimler çekilmek için ama sağlıktan öte her şey yalan olduğu için hepsi boş hazırlık olmuş oldu.
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.