Yarım Saatte Normal Doğum

343 görüntüleme
Fatma K. .

Fatma K. ..

5 Ekim 2025 14:07
Herkese merhabalar gebeliğimin başından beri vajinal doğum yapacağım belliydi ben çok istiyordum doktorum da sağ olsun çok destekledi beni bu konuda benim doğum hikayem o kadar güzel ve o kadar karışıktı ki kendi doktorum olmadığı için başka bir doktorun yatış vermesi sonucu hastaneye yatışım yapıldı yatışımın yapılmasından 2 saat sonra kendi doktorum nöbetten daha yeni çıktığı halde yanıma geldi doğum yapacağım için zaten her şeyden önce doğru doktor seçimi her şeyi kolaylaştırıyor sizi de rahatlatıyor ben 5 santim açıklıkla yatış yaptım ama hiç sancım yoktu öğlen 12'de yatış yaptım gece 2 çeyrekte doğumum gerçekleşti doğum sürecim çok iyiydi çok güzeldi sürekli nefes egzersizleri sporlar ve sadece oğlumu kucağıma alacağım an'a odaklandığım için her şey çok güzel ilerledi doğumum tam 40. haftada gerçekleşti gebeliğimin ilk günden itibaren 9 ay boyunca hep aynı hastanede ve aynı doktorla süreci ilerlettiğim için çok şanslıydım doğumum toplam yarım saat sürdü nişan kanamamın gelmesinin üstüne suyun patlamadı çatı muayenesinde patlatmak zorunda kaldılar ondan sonra doğumum biraz daha hızlı gerçekleşti herhangi bir suni sancı veya kesi atılmadı her şeyi oluruna bıraktık ve oğlumun Kendi isteğiyle gelmesini bekledik çok şükür öyle de oldu hala o günleri gülümseyerek ve mutluluk da duygulanarak hatırlıyorum İyi ki kendi doktorumla doğum yapmışım İyi ki o gün Allah beni o insanlarla karşılaştırmış çok şanslıyım herkese hayırlı doğumlar diliyorum çocuğunuzu bir sacda kucağınıza almanız dileğimle . Adana'dan Selamlar ❤️
Havva K.

Havva K.

5 Ekim 2025 19:14
Sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼 Bende vajinal doğumu çok istedim öyle de planladık lakin 36. Hafta muayenem sırasında doktorum bebeğimin kafa çapının büyük olduğunu belki normal doğum yapamayacak olduğumu söylesene de ben normal doğum olarak düşünüp öyle bekledim. 39+1 de sabah 4 civarı ağrılarım başladı sabah 8 de nişanım geldi ve 10 gibi hastaneye gittiğimde 3 cm açıklığım vardı. Son kez nst ye bağlandım sancılarım çok sık olmasada doğum için yeterli olduğunu düşündük ve kafa çapı dolayısıyla sezaryen oldum. Şu an 2 ay 18 günlük oldu oğlum ikimizinde sağlığı yerinde şükürler olsun . Önemli olan da sağlıkla kucaklamamızdır diye düşünüyorum. Kendinize ve bebeğinize iyi bakın🌸🙏🏼
Fatma K. .

Fatma K. ..

6 Ekim 2025 07:36
Kesinlile önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız ❤️🙏🏻💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir