Yarım Saatte Bır Uyanan Bebek
141 görüntüleme
B
Bahar Ö.
12 Şubat 2026 00:29
Bebegım 11aylık sureklı emerek uyuyor. emerek uyumayı kesmek ıstıyorum ama aglıyor gece de yarım saatte bır kalkıp emerek uykuya dalmak ıstıyor bu alıskanlıgı nasıl yenebılırım uykusuzluktan cok yorgunum

Büşra A.
12 Şubat 2026 00:49
Merhaba öncelikle diş sancısı olup olmadığını bilmeniz gerek bence. Yarım saatte bir uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır mutlaka. Osman hocamın dediği gibi ortam çok sıcak değilse burnu kapalı değilse diş sancısı yoksa uyanması için bir neden yok. Ha birde gece emzirmesi için bir adım atın derim kendilerini o şekilde rahatlatıyorlar. Şahsen benim oğlumda öyle olduğu zamanlar ben dişi için bütün sancılarını gidermeye çalışıyordum sonrasında da ağrı kesici vermek zorunda kalıyordum ve uyuyordu sabaha kadar. Yani yarım saatte uyanıyorsa mutlaka bir derdi vardır. Onu ortadan kaldırın derim
B
Bahar Ö.
12 Şubat 2026 01:54
Oda ısısı 21derece burununu acıp uyutuyorum dişlerı ıcın tetagıl granul kulllanıyorum altını da 2 saatte bır degıstırıyorum bunları yaptıgım halde bu sekılde bende buna anlam veremıyorum arada su verıyorum sureklı emzırmeyeyım dıye ama onu da anlıyor nasıl bır yol ızleyeyım sasırdım yanı
G
Gül
12 Şubat 2026 01:55
Meme bağımlısı olmuş benim oğlum gibi meeme olmadan uyumuyor simdi 16 aylik anca gece beslenmesini keseyim dedim onu da hasta oldu yapamadim yani anlayacağınız gece beslenmesini kesmezseniz uykular haram haberiniz olsun bide emerek unutmayın naçizane tavsiyem.
B
Bahar Ö.
12 Şubat 2026 01:59
Onu nasıl bırakıcam hıc bır fıkrım yok olan varsa onu da yazsın luften su ıle telefı etmeye calısıyorum yada ertelemwye ama aglıyor dıretıyor
B
Büşra K. ..
12 Şubat 2026 07:09
Oda ısısı 21derece burununu acıp uyutuyorum dişlerı ıcın tetagıl granul kulllanıyorum altını da 2 saatte bır degıstırıyorum bunları yaptıgım halde bu sekılde bende buna anlam veremıyorum arada su verıyorum sureklı emzırmeyeyım dıye ama onu da anlıyor nasıl bır yol ızleyeyım sasırdım yanı
B
Bahar Ö.
12 Şubat 2026 07:21
Degısmezsem altını zıbına ustune kadar çiş oluyor
B
Büşra K. ..
12 Şubat 2026 16:45
Degısmezsem altını zıbına ustune kadar çiş oluyor