Yarım Saatlik Gündüz Uykusu

121 görüntüleme
S

Safiye Y.

27 Mart 2026 23:07
Bebeğim gündüzleri 4 uyku yapıyor ve her uykusu yarım saat sürüyor bunu nasıl düzeltebiliriz bir aydan fazlalaşır böyle 6ay 15 günlük bebeğim
Ş

Şeyma Ç.

27 Mart 2026 23:12
ayyy benimki de öyle 7 aylık
D

Dilek Ç. ..

27 Mart 2026 23:14
Merhabalar benimde kızım oyleydı bana doktorum 30 dakka bitmeden yanı 5 dakka yada 10 dakka kala yanında olun nasıl uyutuyorsan yıne uyut uyur demıstı yanı uyku döngüsü varmış her 30 dakka yada 45 dakkada bır en fazla 10 dakka uyutmaya çalış .bizde ıse yaradı 1 hafta böyle duzenlı yaptım sorun kalktı umarım sızın de ısınıze yarar . Kolaylık versin Allahım sıze sağlıklı büyütün bebısınızı 🩷
Afranur K.

Afranur K.

27 Mart 2026 23:15
Uyku aralıklarını açıp, 3 uykuya düşürmeye çalışın. Yani 2 saat ayakta kalıyorsa 2.15 dk ya uzatın yavaş yavaş uyku aralıklarını açarak devam edin.

Bu arada 30 dk Bebek için çok kısa bir uyku değil bu arada. Yani bebeğiniz açısından soruyorsanız 😂 yarım saat de uyuyabilir düzen olarak. Ama kendiniz için 1 saatlik bir uyku daha güzel olur diyorsanız biraz uğraşarak 3 uykuya geçip yapabilirsiniz.
S

Safiye Y.

27 Mart 2026 23:16
Dilek Çavdar
Merhabalar benimde kızım oyleydı bana doktorum 30 dakka bitmeden yanı 5 dakka yada 10 dakka kala yanında olun nasıl uyutuyorsan yıne uyut uyur demıstı yanı uyku döngüsü varmış her 30 dakka yada 45 dakkada bır en fazla 10 dakka uyutmaya çalış .bizde ıse yaradı 1 hafta böyle duzenlı yaptım sorun kalktı umarım sızın de ısınıze yarar . Kolaylık versin Allahım sıze sağlıklı büyütün bebısınızı 🩷
Çok teşekkür ederim ne kadar uyumaya başladı peki
S

Safiye Y.

27 Mart 2026 23:17
Afranur Keskin
Uyku aralıklarını açıp, 3 uykuya düşürmeye çalışın. Yani 2 saat ayakta kalıyorsa 2.15 dk ya uzatın yavaş yavaş uyku aralıklarını açarak devam edin.

Bu arada 30 dk Bebek için çok kısa bir uyku değil bu arada. Yani bebeğiniz açısından soruyorsanız 😂 yarım saat de uyuyabilir düzen olarak. Ama kendiniz için 1 saatlik bir uyku daha güzel olur diyorsanız biraz uğraşarak 3 uykuya geçip yapabilirsiniz.
aslında uyandıktan sonra çok huzursuz olmuyor ama bana yeterliymiş gibi gelmediği için düzeltmeye çalışıyorum
Afranur K.

Afranur K.

27 Mart 2026 23:18
Safiye Yıldırım
Çok teşekkür ederim ne kadar uyumaya başladı peki
Bir döngü kadar daha uyuyor bu durumda, yani 30 dk uyuyor ya rutinde bir 30 dk daha uyur. Ama 20-25. Dk da yanına gidip nasıl uyutuyorsanız emzirme sallanma sırtını sıvazlama bi 10 dk kadar devam ederseniz 2. Bir döngüye girebilir.
Afranur K.

Afranur K.

27 Mart 2026 23:19
Safiye Yıldırım
aslında uyandıktan sonra çok huzursuz olmuyor ama bana yeterliymiş gibi gelmediği için düzeltmeye çalışıyorum
Biz 6 aylık yeni olduk, kendisi yavaş yavaş 3 uykuya düşürdü, belki sizin ihtiyacınız da 3 uykudur ondan dolayı söylemiştim.
D

Dilara

27 Mart 2026 23:40
Benim bebegim 9 aylık olcak Aylardır böyle yarım saat uyuyor 30. Dakikada derin uykuya geçtikleri için eger ayagınızda sallıyorsanı ben öyle yapıyorum o esnada öyle olmasını istiyorlarmış
S

Safiye Y.

28 Mart 2026 01:36
Dilara
Benim bebegim 9 aylık olcak Aylardır böyle yarım saat uyuyor 30. Dakikada derin uykuya geçtikleri için eger ayagınızda sallıyorsanı ben öyle yapıyorum o esnada öyle olmasını istiyorlarmış
Kucağımda sallayarak uyutuyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir