Yarım kundakla uyutmak

90 görüntüleme
B

Berfin N. Ö.

30 Mayıs 2025 11:39
Bebeğim 2,5 aylık. Geceleri kelebek kundakta gündüzleri ise yarım kundakla uyutuyorum aksi halde uykuya dalamıyor, çıkardığımda ise uyanıyor. Bir iki gündür yana dönebilmeye başladı, kundakları bırakmalı mıyım 🙏🏻
F

Fatma S. ..

30 Mayıs 2025 13:19
Özellikle geceleri görmeme ihtimaline karşı güvenlik nedeniyle bırakmalısın doktorların önerisi bu şekilde. Uyku tulumu tercih edebilirsin. Her yaşta en güvenilir olan o hemde sıcak tuttuğu için aklın kalmıyor
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

30 Mayıs 2025 15:18
Kundak yerine uyku tulumu daha sağlıklı olacaktır bence.
Ö

Öykü K.

31 Mayıs 2025 19:07
yani ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi aslında. biz vajinal doğum kaynaklı köprücük kemiği kırığı nedeniyle zorunlu kundak yaptık ilk 1 ay. çok alıştı çok sevdi ben de tam kundak yaptım. ağlarken gülmeye başlayıp hemen uyku moduna geçiyordu. ama çok zor bıraktırdım 7,5 aylıkken bıraktı çok şükür şimdi kundaksız uyuyor. ne kadar erken o kadar iyi yani bence
F

Funda T.

31 Mayıs 2025 19:49
Bende çocuğum dönmeye başlayınca (3 aylık) yavaş yavaş bıraktım kundakla uyutup yatırınca çıkardım daha sonra ellerini tutarak uyuttum en son alıştı kundaksız uyumaya bu şekilde de ilerleyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir