Yarı Destekli Uykudan Vazgeçme

61 görüntüleme
H

Hazal

17 Ağustos 2025 13:44
Herkese merhaba benim bebeğim geçen hafta kendi kendine yarı destekli uykuya geçti hiç zorlamadım ben yani bunun için onu ağlamadan öğrendi elini tutuyordum ninni söylüyordum yataginda yatıyordu bazen 20 dakika sürüyordu bazen 4- 5 dakikada uyuyordu yaklaşık5-6 gün böyle oldu. Sonra diş sancısı başladı ve iki tane alt dişi çıktı ama bununla birlikte kesinlikle kendi yataginda uyumuyor şu an hatta benim kucağımda bile zor uyuyor babasının kucağında daha rahat uyuyor ama benim kucağımda çok uyumaya çok direndi şu an yine uyuyor kucağımda ama o da biraz zor hala sanırım hala sancısı var da acaba sadece dişten kaynaklı mı yoksa onu tek başına yatmaya alıştırdım diye bana bir tepki mi gösteriyor bunu daha önce yaşayan var mı nasıl destekleyebilirim tekrar bu uykuya dönmesi için? 
Fadile B.

Fadile B.

17 Ağustos 2025 15:08
Öncelikle bebeğiniz için çok zor bir dönem çünkü canı ağrıyor bu süreçte destek olun bitince telrar deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir