Yardimmmm

242 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

24 Temmuz 2025 10:22
Bebeğim 4 buçuk aylık 3 haftadır toplasanız gün içinde 300 ml mama bile yemiyor 2 oldu idrarında koyu turuncu kan gibi lekeler oluyor ne yapmaliyim
C

Cigdem K.

24 Temmuz 2025 10:28
Takip ediyorum. Ben de bekliyorum tecrubeleri ya da uzman yorumlarini
S

Semanur Ş.

24 Temmuz 2025 10:30
Yeterli sıvı almadığı için böbrekler susuz kalabilir şu sıcaklarda bu çok tehlikeli doktora götürdünüz mü
Ş

Şevval N. K.

24 Temmuz 2025 10:32
Götürdüm iştahsız diye tekrar goturucem
H

Hülya G. ..

24 Temmuz 2025 10:48
Henüz 15 günlükken benim oğlumun da idrarinda koyu turuncu lekeler olmuştu doktorumuz çok sıcak tuttugunuz için demişti. Tabi o zaman mevsim kıştı ve gerçekten kayınvalidem üst üste örterdi çocuğu. Beslenmesi de iyi değild. Ortamı ve kıyafetlerini ideal şekilde duzelnleyince aynı sorunu yaşamadık. Muhtemelen sıcaktan olmuştur. Yeterli beslenmiyorsa muayene ettiriniz sıvı kaybı yaşamasın
K

Kübra V.

24 Temmuz 2025 11:04
Böbreklerden kaynaklı olabilir doktoruna götürmeni tavsiye ederim
E

Elif S.

24 Temmuz 2025 11:12
mama markasını değiştirip deneyebilirseniz belki daha fazla yiyebilir, idrardaki koyulaşma da yetersiz sıvı nedeniyle, terlemeyle de çok su kaybediyorlar. bu sıcaklarda ben çare bulamadım ama evi bir şekilde 23 24 dereceye kadar serinletip beslemeyi deneyebilirsiniz🙏
E

Elif D.

24 Temmuz 2025 11:28
Doktora götürünce burayada yazarmisiniz lutfen
Ş

Şevval N. K.

24 Temmuz 2025 16:31
Tabi ki yarın doktoruna götüreceğim
A

Aysun E. Ö.

24 Temmuz 2025 21:09
Genelde yetersiz beslenme ve aşırı sıcaklardan olabilir. Oda sıcaklığınızı 22-24 derece arasında tutmayı deneyin havalar aşırı sıcak sadece zıbınla yatırabilirsiniz. Blberon ayı ile uyumlu değilse çekmekten yorulduğu için azaltmış olabilir. Biberon ucunu bi kaç delik delerek veya biberon ucunu değiştirerek deneyin birde. Benim bebeğimde de yeme azalınca bu yöntemi denedim işe yaradı.
Ş

Şevval N. K.

24 Temmuz 2025 21:30
Deneyeceğim tesekkurler
Ş

Şevval N. K.

27 Temmuz 2025 21:08
Doktora götürdüm birşey çıkmadı doktor yemedigi için olabilir dedi ama kan degilmis yani idrarı artik turunculasmis baya ama şimdi Allah'a şükür yemeye başladı 4 aylarda bazen yemezlermis 2 3 hafta
E

Elif D.

27 Temmuz 2025 21:33
Teşekkürler sagolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir