Yardımmm Lütfennn

56 görüntüleme
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 21:37
Merhabalar benım kızım 3 aylık.bıien gunduzleri 3 damla biagia ve aksamlarıda 20 damla uyku oncesı nurse harveys plus (yenı cıkan)kullanıyorum.bunlar birlikte kullanan varmı yada kullanmamda bır sakınca varmı?
A

Aleyna T.

7 Aralık 2025 22:01
Gaz damlası kullanmadığınızda gaz sorunu yaşıyor mu
Ben doğduğundan beri hiç kullanmadım kızımdada oğlumdada ama emzirirken bir göğüsten diğerine geçerken dahil olmak üzere emzirme bitince yarım saat sürse bile en az 4/5 kere gaz çıkarana kadar ısrarla uğraşıyorum
Her emmeden sonra gazı bağırsaklara ulaşmadan midedeyken çıkarttığımız zaman hiç problem yaşamıyor
Eğer bağırsakta olursa da bol bol karın masajı(Love U masaj bakabilirsiniz) ve bol bol bacaklarla popoya bisiklet hareketi yapıyoruz en fazla 10 dakika sonra çocuk pat pat rahatlamış oluyor
Ama tekrar söylüyorum her bebek farklıdır
Bunları kullanan çok arkadaşım var hiçbir sakıncasını duymadım daha çok onu verdiğinizde bebeğinizin tepkilerini takip edin bakalım iyi geliyor mu anlarsınız annesi 😘😍😇
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 22:02
Maalsf mama destekli gidiyorum.evet genelde sancıları 4 ayda kesılıyormus. Bilmiyorum laktoz instlransı olabıldıgınden suphelenıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir