Yardimm Uyumuyorr

65 görüntüleme
C

Canan Y.

14 Kasım 2025 10:18
Bebegim 104 günlük 3.695 doğdu şuan 7kilo 300 gr 4 gun öncesine kadar gece 7 saat uyuyan bebegim bir anda saat basi kalkar oldu kucağıma alıp memedeuyuyor ama yatağına yatınca 1 saat sonra kalkıyor aglamasi da yok ama sürekli kucak istiyor anlıyorum ama 4 gündür uykusuzlukdan mahvoldum yardim edin kundak yaptım normalda kundagi 2 aylik oldugunda birakmisdim hatta 3 4 sefer yapmışımdır dün gece yaptim 1saat uzatti uykuyucokda fayda etmedi.4 gün oncesine gece 10 da gece uykusuna başlar sabah 5 lere kadar devam eder sonra 1 2 saat daha uyurdu yardım edin ne yapabilirim
E

Elif T.

14 Kasım 2025 10:50
Ay sakin olun muhtemelen 4. ay atağı sebebiyle böyle olmuştur tabi başkaca sıkıntılı bir durum yoksa varsa mutlaka doktorunuza danışın. 4. Ay
atağı zor oluyor bazen erkenden de gelebiliyor sizinki gibi. Biz de bir anda uykusuz kaldık günlerce, gece uyanır sabaha kadar dururdu hatta dediğiniz gibi ağlamazdı ama öylece bakardı.. sonrasında düzeldi, bir iki hafta sürebiliyor. sizin de öyle olacaktır inşallah sabırlı olun size daha çok ihtiyacı var şu aralar öyle düşünün uyku için de alabiliyorsanız çevrenizden eşinizden destek alın🙏
C

Canan Y.

14 Kasım 2025 10:54
Teşekkür ederim evet ağlamıyor öyle huysuzluk var ttabi ekstra bu aralar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir