Yardımm

80 görüntüleme
F

Feyza E.

8 Ağustos 2025 15:10
Bebeğim 71 düzeltilmiş 30 günlük kucağımdan inmiyor, bırakır bırakmaz ağlama krizine giriyor, hiçbir şey yapamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl alıştırmalıyım?
A

Aleyna E. Y.

9 Ağustos 2025 08:49
belliki açık bariz ihtiyacı var sana ama seninde tabi nefese ihtiyacın var istersen şunu dene öncelikle karnını doyur daha sonra yumuşak bi mindere yatır sende uzan veya sen bilirsin kokunun sindiği kıyafeti ver ben yazmamı veriyorum o kadar rahatlıyorumki koklayarak uyuyor sakinleşiyor bende yorulmuyorum çok fazla
İlsu O.

İlsu O.

9 Ağustos 2025 23:23
Feyza Hanım merhaba; öncelikle sağlıkla büyütün. Eğer bebeğiniz aç değil, altı temiz, ağrısı yok, sağlık sorunu yoksa normal.

Çok zor biliyorum ve kalbimle sarılıyorum size.
Düzeltilmiş 3 aylık oldu oğlum 47 gün ayrı kaldık.
İlk 2 ay zordu bir süre sonra bırakamayacağımı kabul edip sling kullanmaya başladım evde eşimde evde olmasına rağmen asla onunla durmazdı. Zamanla azalıyor merak etmeyin Biraz daha zamana ihtiyacınız var annesi şuan tüm hayatı sensin çok yoruluyorsunuzdur eminim ama ilk 3 ay zamanında doğan bebekler için bile çok önemliyken prematüre bebekler için kanguru bakımı çok önemli. Bol temas edin annesi, ağladığında sakin kalmaya çalışın. Eğer yanınızda biri varsa ufak ufak başlayın mesela eşinize verin sizede sarılın onla o an, ya da bebeğinizin uyku ve yemek saatiyse başkasına vermeyin ki iyice huzursuz olmasın. Bebeğinizi yatağa yatırdığınızda yavaş yavaş konuşarak uzaklaşın konuşmaya devam edin. Olacak diye bir şey yok ama zamanla olacak 🤗
Bir de kıyafet deneyin üzerinizdeki bir kıyafeti üzerine örtün bi tülbent falanda olur şuan sizin kokunuza ihtiyacı var.
Tuvalete gitmek için yalvarırdım asla durmazdı kimsede 😁

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir