Yardım Ne Olur

304 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

20 Ağustos 2026 22:13
10ay bir haftalık kızım geçen haftaya kadar gündüz iki uyku yapıyordu ama şimdi günde bir uyku yapiyor ve kesinlikle erken saatte uykuya geçiremiyorum uykusuzluktan gözleri küçülüyor ama yine de uyumuyor uyanıklık saati altı yedi saati buluyor ne yapıyorsam olmuyor ne olur bir fikir verin eşim yurtdışında olduğu için destek de olanım yok tek başımayım ama artık gerçekten vücudum çökmek üzere
B

Betül ..

20 Ağustos 2026 22:36
Bu dönemde uyku reddi olabiliyor bende yaşadım

Gündüz uyuduğu uykunun süresini uzun tutmayın ve uyanik olduğu vakitte aktivitelerle onu yorun. Uyku öncesi banyo ile belki daha rahat uykuya geçebilir. Ben o dönem bunları uygulanmıştım. Ekran alıyorsa bunu uyku öncesi yapmasın.
Ebru K.

Ebru K.

20 Ağustos 2026 22:38
Betül
Bu dönemde uyku reddi olabiliyor bende yaşadım

Gündüz uyuduğu uykunun süresini uzun tutmayın ve uyanik olduğu vakitte aktivitelerle onu yorun. Uyku öncesi banyo ile belki daha rahat uykuya geçebilir. Ben o dönem bunları uygulanmıştım. Ekran alıyorsa bunu uyku öncesi yapmasın.
Bunları denedim ama işe yaramadı maalesef huysuzlugu yok uyumadigi zamanlarda ama uykusu olduğu o kadar belli ki tam uykuya geçecek bu seferde yüzüstü dönüyor kendini uyandırıyor
G

Gamze Y.

21 Ağustos 2026 00:13
Benimde öyle hatta uykusu geliyor deli gibi ağlıyor çözümü dua açıp uyutmakta buldum fatih hoca var youtubede onu açıyorum en azından dinliyor izleyemiyor zaten rahatlayıp öyle uykuya yatırıyorum yoksa kafayı yicem arkasında dolanmaktan
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:28
O aylarda gelişimleri hızlı olduğu için sanırım bir uyku düzensizliği oluyor .hareketleri hızlanıyor ayağa kalkmaya yürümeye çalışıyorlar dilleri gelişiyor bu da uykuya yansıyor maalesef .sabahları erken kaldırın dışarı çıkarmaya çalışın tek uykuda direniyorsa ikiyi zorlamayın .geçici bir süreç bir iki haftaya rahatlar
Ebru K.

Ebru K.

21 Ağustos 2026 00:31
Arzu.G
O aylarda gelişimleri hızlı olduğu için sanırım bir uyku düzensizliği oluyor .hareketleri hızlanıyor ayağa kalkmaya yürümeye çalışıyorlar dilleri gelişiyor bu da uykuya yansıyor maalesef .sabahları erken kaldırın dışarı çıkarmaya çalışın tek uykuda direniyorsa ikiyi zorlamayın .geçici bir süreç bir iki haftaya rahatlar
İnşallah dediğiniz gibi olur elimden geldiği kadar çıkarıyorum dışarıya ama havalar çok sıcak bu seferde sıcaktan korkuyorum
Ebru K.

Ebru K.

21 Ağustos 2026 00:31
Gamze Yılmaz
Benimde öyle hatta uykusu geliyor deli gibi ağlıyor çözümü dua açıp uyutmakta buldum fatih hoca var youtubede onu açıyorum en azından dinliyor izleyemiyor zaten rahatlayıp öyle uykuya yatırıyorum yoksa kafayı yicem arkasında dolanmaktan
Benim tek şansım ağlamıyor direniyor
G

Gamze E.

21 Ağustos 2026 01:19
Kesinlikle gündüz iki uyku yapmalı bunların aralıkları 3-4 saat olmalı örneğin; sabah 9 da uyandı ise 12 gibi mutlaka hatta 11 gibi uykuya tekrar girmesi gerekir eğer bu süreçi atlatırsanız gün boyu devam ediyor Malesef, ayrıca bebeğinizi uykudan önce çok yormayın fazla hareket uyarıcıdır yorgunluktan uykuya geçiş yapamazlar, belirli aktivite yaptıktan sonra karnını doyurup daha dizgin bir ruh haline hatta ses tonuna bile giriş yapıp ortamı loş bırakıp bir süre sakin vakit geçirip öyle deneyin bebeğim de 12 aylık bahsettiğiniz sorunu bu şekilde çözdüm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir