✨yardım Lütfen! ✨

167 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Nisan 2026 23:59
Merhabalar, 🌸

Kızım şu an 9 ay 14 günlük ve gerçekten şu uyku problemini çözebilen varsa lütfen yardım etsin! 🙏 Kızım uykusu geldiğinde onu uyutuyorum ama en geç 15-30 dakika içinde geri uyanıyor. Neden böyle olduğunu bir türlü anlamlandıramıyorum. 🤦‍♀️

Gündüzleri toplamda 2 uyku yapıyor ama ikisini toplasanız ancak 50 dakika sürüyor. ⏱️ Hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yorgunum; sürekli kucağa gelmek istiyor. 😰 Saat gece 12-1 olacak ama kızım hâlâ ayakta! 🌙

Siz bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kendinize nasıl yetiyorsunuz? Lütfen cevap verir misiniz? 💖💌
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Nisan 2026 00:02
Sizinki gene 50 dakika sürüyor bizde oda yok uyku sevmiyor dedi doktorumuz en sonunda napsın bıktırdık adamı😂
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:03
Başından göndermek için bir bahane bulmuş biz büyükler bile dayanamıyoruz gerçeten tek gözüm kapalı öbürüyle çözüm bulmaya çalıyorum ayağımda kızımı uyutmaya çalıyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Nisan 2026 00:04
Eğer zaten ayakta sallarken uyutmaya çalışmasaydım kolum belim çok kötü olacaktı enazından oturuyorum sallıyorum napıyım
N

Nur ..

7 Nisan 2026 00:06
Benimki de hemen uyanıyo ama ben uyandı diye alıp odadan çıkmıyorum tekrar ayağıma alıp bazen yüzünü örtüp tekrar dalması için sallıyorum 10 dk kadar salladıktan sonra tekrar uyuyor bu sefer daha uzun soluklu uyuyo
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:08

Nur 🌸

Benimki de hemen uyanıyo ama ben uyandı diye alıp odadan çıkmıyorum tekrar ayağıma alıp bazen yüzünü örtüp tekrar dalması için sallıyorum 10 dk kadar salladıktan sonra tekrar uyuyor bu sefer daha uzun soluklu uyuyo

Onu bende yapıyorum hata bazen müdale etmeyerek kendi dalamasını veya hemen ayağıma geri alıyorum maalesef işe yaramıyor bu durum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:09

Fatma Albina U

Eğer zaten ayakta sallarken uyutmaya çalışmasaydım kolum belim çok kötü olacaktı enazından oturuyorum sallıyorum napıyım

Gerçeten hani büyüyünce geçiyordu bence büyüdükçe yeni şeyler çıkıyor
Mavi .

Mavi ..

7 Nisan 2026 00:12
Aynıyız sizinle çözümü bilen hakikaten allah rızası için söylesin. Mental olarak yok olucam. Gece uykusuda yok tavuk gibi hemen uyanıyor. Uyku damlası kullananlar var ama ben cesaret edemiyorum. Beyne hasar veriyor deniliyor. :(
N

Nur ..

7 Nisan 2026 00:14

🧸Ebru Keleş 🧸

Onu bende yapıyorum hata bazen müdale etmeyerek kendi dalamasını veya hemen ayağıma geri alıyorum maalesef işe yaramıyor bu durum

Herzaman olmasa da çoğunlukla işe yarıyo bizde tam uyandığı anı yakalamak lazım aslında ben uykuya daldığı gibi uygulamadaki uyku rakibini başlatıyorum ortalama 30 35 dakika içerisinde uyanıyo 30. Dakikada falan başına gidiyorum bazen uyanmadan pışpışlıyorum bazen de uyandığı saniye direkt müdahale ediyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:15

Mavi

Aynıyız sizinle çözümü bilen hakikaten allah rızası için söylesin. Mental olarak yok olucam. Gece uykusuda yok tavuk gibi hemen uyanıyor. Uyku damlası kullananlar var ama ben cesaret edemiyorum. Beyne hasar veriyor deniliyor. :(

Gerçeten bende çok düşüyorum hata yarın özelikle ezaneye gidecem güvedigım
F

Fatma E. ..

7 Nisan 2026 00:16
Benim oğlumda 1 yaşına girecek aynı uyku sıkıntısı hep vardı hala da düzene girmedi çok uğraştım ama artık yoruldum stres oluyorum çünkü uyku eğitimi vs herşeyi denedim ama yok
Y

Yasemin

7 Nisan 2026 00:16
Saat 8 den sonra sessizlik ve loş ışık yapıyorum benim memede uyuyor genelde ninni söylüyorum bu aralar 4 ay atağında 12 yi buluyor uyumamız
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:20

Fatma Emre

Benim oğlumda 1 yaşına girecek aynı uyku sıkıntısı hep vardı hala da düzene girmedi çok uğraştım ama artık yoruldum stres oluyorum çünkü uyku eğitimi vs herşeyi denedim ama yok

Sabret 1 yaşını girince düzelir diyorlar dı bu da mı yalanmış🥺
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Nisan 2026 00:20

Yasemin

Saat 8 den sonra sessizlik ve loş ışık yapıyorum benim memede uyuyor genelde ninni söylüyorum bu aralar 4 ay atağında 12 yi buluyor uyumamız

Allah yardımcımız olsun
Y

Yağmur Ö.

7 Nisan 2026 00:27
Diş sancısı olabilir birde ayrılık kaygısı başlıyor galiba o dönemde 🥹
D

D ..

7 Nisan 2026 00:30
Zaditen var geniz akıntısı için alerji damlası çok uyku yapıyor bir iki kullansanız ve bir düzene sokmaya çalışsanız uykularını

Benim bebeğim gündüz az uyuduğu zaman gece de zor uyuyor mesela hatta yastığa koyar koymaz çığlıklar ağlamalar ama bu gündüz uykusu da az olunca yapıyor yada diş bilmiyorum hatta o kadar çok uykusu var ve belli ediyor ki ama uyumaya direniyor
H

Hatice A.

7 Nisan 2026 00:46
9 ayda benim bebeğimde öyleydi dişleri zorluyormuş bir de yatak değiştirince öyle oluyordu uyuyordu ama 10 dk yı geçmeden uyanıyordu
A

Ayşegül İ.

7 Nisan 2026 08:57
Benimki de memede uyursa çok sık uyanıyor ama memesiz uyutmayı başarabilirsem 2 saat uyuyor yine sonra gece rüya beslemeleriyle uyanmadan alarm kurup emziriyorum öyle idare etmeye çalışıyorum, emzirme işini uyku saatinden 30 dk önce bitirmeye çalışıyorum. 5.5 aydan sonra banyo çocukların uykusunu açıyormuş onu da uyku saatinden 1 saat önce yaptırmaya çalışıyorum.
S

Seçil .. K.

8 Nisan 2026 23:44
2 yaşında oğlum 9 da uyur ki kendisi ister uyumayı uyuturum saat 10 da başlarız her yarım saatte bir bazen daha kısa aralıklar uyanır ağlar tekrar uyuturum yine aynı bu döngü sabah 4 de 5 kadar böyle neredeyse sonra tamamen dalarak uyur sabah 7 de günaydın . insanlar çocuklarının uyumadıgı günleri sayabilir bende uyudugu günleri sayarım okadar az malesef ve düzelmiyor yeni huylarla daha zor olmaya devam ediyor bunada şükür diyorum artık
K

Kübra Y. ..

8 Nisan 2026 23:50
Belki gece çok geç yattığı için uyku direnci sağlıyor olabilir. Oğlum 20 aylık [4.aydan](4.aydan) itibaren en geç 9 da yatırmaya başladım sabahları da saat hep 7 7.30 civarı uyanır. [18.ayda](18.ayda) 5.30 da kalkıyor onu da ortamı tamamen karanlık yaparak ve tekrar dalmasını sağlayarak 7.30 a tekrar çektım. İnstagramda irlandalı anne var orada aylara göre bebeklerin uyuma saatleri var onu takip ederek kendime bir yol çizdim ve ordan ilerledim size de tavsiye ederim. Ben tek basıma oturttum uyku saatlarini ama yapamauanlar için özel eğitim de alınabiliyor tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir